De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 17,25

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

In 2016 is mijn partner Marian overleden. In dit boek neem ik je mee in mijn worsteling en zoektocht door het land van rouw. Daarbij deel ik mijn eigen ervaringen, de gesprekken met mijn psycholoog en ervaringen vanuit mijn werk met kwetsbare ouderen. Door het verlies van Marian heb ik een ‘nieuwe identiteit’ moeten vormen en mijn leven opnieuw moeten inrichten. Alles wordt anders. In het boek komen onderwerpen en vragen uit het dagelijks leven aan de orde zoals vrienden, hobby’s, feestdagen, vakanties, krachtbronnen, werk en de vraag: hoe gaat het met je? Het boek is voor iedereen die een dierbaar iemand heeft verloren. Daarnaast kan het betrokkenen helpen om mensen in rouw te steunen. Want het is moeilijk naast iemand in rouw te staan. Het kan ook zorgverleners ondersteunen, die in hun werk te maken hebben met rouw en verlies. Je zult geen antwoorden of ‘harde’ adviezen vinden. Maar ik hoop met mijn ervaringen, steun en moed te geven. Het boek is bedoeld als een ‘lichtje’ om te helpen je eigen weg te vinden in het land van rouw en het leven weer op te pakken.
ISBN
9789464182897
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
2e
Verschenen
02-12-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
100 pp.
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris