De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 9,99

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

De ED Poëzieboot is een gezamenlijk initiatief van het Eindhovens Dagblad (ED) en Uitgeverij Heimdall uit Waalre om poëzie uit Zuidoost-Brabant en daar buiten onder de aandacht te brengen. Deze speciale dichtbundel De poëzieboot bevat werk van Jack van Hoek, Ruud van Neerven, Willem Adelaar, Camiel Aarts, Klaas de Graaff, Nanna Dillen, Hans F. Marijnissen, Amy de La Haye, Anna Djerek, Auguste van der Molenschot, Rick van der Made en Mattie Goedegebuur.
ISBN
9789491883576
Vorm
Paperback
Uitgever
Heimdall Thema
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
40 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris