De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 10,99

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

De themabundel Uit het hart 2020/2021 bevat een selectie van de mooiste hedendaagse poëzie over de liefde en relaties. Uitgeverij Heimdall bracht deze ode aan het leven voor het eerst uit in 2016. Net als toen biedt de bundel een reeks verschillende stijlen. Dat maakt Uit het hart 2020 met recht een boek om te bewaren. Deze bijzondere bloemlezing bevat werk van Gerardo Insua Teijeiro, Mattie Goedegebuur, Lady Dalyz, Caesár van Daal, Joyce de Jong, Cor van Welbergen, Wilco Bosems, Hoss Wilstra, Remco Sligting, Djoa van Oostenrijk, Hans F. Marijnissen, Muriël Kasmin, Manuel Bracke, Paul Bezembinder, Jeroen Timmerman, Opa IJsbeer, Peter Kaper, Anna Djerek, Marcel Harting, Jolande van Lith, Boris Kanen, Rick van der Made, Anthonie Holslag, Harry Oonk, Kees van Meel, Rachelle Hardes, Rik Raven en Nanna Dillen. Redactie: Nana Dillen en Hub Dohmen. Cover illustratie: Vincent Jongman.
ISBN
9789493154209
Vorm
Paperback
Uitgever
Heimdall Thema
Druk
1e
Verschenen
01-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
40 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris