Eeuwige roem

Saskia de Coster Taal: Nederlands

Paperback

€ 19,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Eeuwige roem is een opvallende roman over de uitzonderlijke levens van het wonderkind Babs en de topzangeres Julie, geschreven door een van de oorspronkelijkste auteurs uit het Nederlandse taalgebied.
Zowel Babs als Julie heeft het in haar jeugd niet bepaald gemakkelijk. Babs verliest op jongere leeftijd haar oudere zus, Julie wordt opgevoed door een wispelturige pleegmoeder. Als Julie de van huis weggelopen Babs tegenkomt, ontwikkelt zich een bijzondere vriendschap, die geen lezer onberoerd zal laten. In hun gezamenlijke ontdekkingstocht door de wereld weten Babs en Julie zich begeleid door een stoet van opvallende personages, onder wie de hond Eveline en het duo Ruben en Michael, de mannen met de grote plannen.

Saskia de Coster (1976) schreef Eeuwige roem tijdens een verblijf in New York. Zij zit in de redactie van het literaire tijdschrift dwb, publiceert regelmatig in kranten en tijdschriften, en werkt ook als videokunstenaar. Ze is de auteur van de romans Vrije val en Jeuk, en is door humo en De Groene Amsterdammer verkozen tot een van de tien beste schrijvers jonger dan 35 jaar.

Over het werk van Saskia de Coster:

'De jonge De Coster heeft laten zien in staat te zijn in prikkelende zinnebeelden een unieke, bevreemdende wereld neer te zetten van waaruit ze de meest wonderschone, losse zinnen op de lezer afvuurt.'
de groene amsterdammer

'De Coster durft te schrijven en dat levert even schokkende als mooie beelden op.'
standaard der letteren

'Voor zo'n talent dient men een vorstelijke buiging te maken.'
arjan peters, de volkskrant

[BUIKBANDJE:]

'Saskia de Coster verpakt de herkenbaarheid op eigengereide wijze. Haar humor is brutaal, terwijl emoties vaak verrassend teder worden onthuld.'
annelies verbeke, auteur van slaap!
ISBN
9789044608342
Vorm
Paperback
Uitgever
Prometheus, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
31-03-2006
Taal
Nederlands
Pagina's
230 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris