Welkom op de website van De Coöperatieve Nieuwe Boekhandel!

Welkom!

Lieve boekenvrienden,

De feestdagen komen er weer aan! Speciaal voor Sint en Kerst gaan wij een extra dag open. Vanaf 28 oktober zijn we tot het eind van het jaar elke maandag (Tweede Kerstdag uitgezonderd) geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Tot maandag!

Op zoek naar een goed boek om de regenachtige dagen lekker door te komen met een paar warme pantoffels aan en een dikke trui? Bekijk dan eens onze leestips!

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige evenementen en ander boekhandelgerelateerd nieuws? Meld je dan aan voor onze Vriendenbrief, die iedere eerste zaterdag van de maand verschijnt!

Agenda

03
dec
Hij komt, Hij komt... Sinterklaas in de boekhandel! Op zaterdag 3 december om 15:00 tot 16:00 uur brengt Sinterklaas gelukkig weer een bezoek aan onze winkel. Hij vertelt prachtige verhalen, leest voor, is benieuwd naar wat jullie het afgelopen jaar.. Meer informatie
12
dec
De Nieuwe Leeskring leest 'Willem en mijn wellust' Met het oog op de drukke feestdagen kiezen we in december voor een kleine novelle van Jeroen Olyslaegers. Het heeft de intrigerende titel: Willem en mijn wellust. Meer informatie

Nieuws

Mijn naam is Maarten. Ik ben al een paar jaar als sticker-vrijwilliger actief in De Nieuwe Boekhandel. Sinds september werk ik nu ook een aantal dagdelen per week achter de kassa. In mijn ‘vorige leven’ werkte ik onder andere als groepsleerkracht in het  basisonderwijs. Ik lees graag Duitse literatuur, maar ook muziekbiografieën, jeugdliteratuur en dagboeken staan op mijn menu. En kortgeleden herondekte ik het thriller-genre. 

Geweldig dat er op een steenworp afstand van mijn geboortehuis zo’n mooie boekwinkel is waar ik kan werken. Tot ziens!

Dit vind je bij ons!

Persoonlijk advies, mooi ingepakte cadeaus, lekkere, speciaal voor jou gemaakte koffie, een glimlach, een goed gesprek… dat vind je echt alleen in de boekhandel. Dagelijks horen we van klanten hoe blij ze zijn met een goede boekhandel in de buurt.

In onze winkel, en ook online, kan je prima bij ons terecht. Ook voor eBooks! We leveren snel en je betaalt weinig verzendkosten. Hiermee steun je je plaatselijke winkel en draag je direct bij aan een leuke buurt.

Blijf je bij ons kopen, en vertel je het ook aan je vrienden? Ontzettend bedankt!

 

Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube, of meld je aan voor onze maandelijkse Vriendenbrief!

 

Boekentip van de week

Zeg maar Agaath

Margôt Ros ; Jeroen Kleijne

€ 20,99

Ik heb onwijs veel plezier gehad tijdens het lezen van dit boek. De 18-jarige Karim en de 78-jarige Agaath hebben een bijzondere band. Ze staan open voor elkaar en komen hierdoor uit hun eigen comfort-zone. Dit boek laat zien hoe waardevol de interactie is tussen verschillende generaties. Grappig en ontroerend! 

Aanbevolen door onze collega Laura. Meer tips van Laura? Klik hier!

Het team van De Nieuwe Boekhandel

v.l.n.r.: Fien, Mai, Sasja, Bart, Isa, Laura

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Epke | John Volkers | 9789026361012 € 21,99
Spin | Lars Kepler | 9789403107516 € 24,99
BANG | Lisa Loeb | 9789048865369 € 22,99
Surrender | Bono | 9789400510968 € 24,99
Puntgaaf | Kees Stip | 9789028223288 € 27,50
Kerstmis | Donna Hay | 9789000386321 € 32,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 25 november t/m 1 december 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Met tips en tricks om je financiën (nog beter) op orde te krijgen

PorteRenee - Money Planner

Renée Lamboo

€ 21,99
Heb je geen idee waar je geld iedere maand blijft? Boek je regelmatig spaargeld terug omdat je aan het eind van de maand geld tekort komt? Wil je een schuld aflossen? Kom je door stijgende prijzen steeds moeilijker rond? Deze money planner van personal finance platform PorteRenee verandert dat voor eens en altijd. Renée Lamboo, oprichter van PorteRenee, kan er zelf over meepraten: ze ging van 40.000 euro schuld naar tonnen aan vermogen. Het op papier zetten van haar inkomsten en uitgaven maakte hét grote verschil. In deze money planner trekt Renée alles uit de kast om jou te helpen je persoonlijke financiën (nog) beter op orde te krijgen. Stap voor stap, euro voor euro, kom je waar je wilt zijn. Dankzij het overzicht dat je creëert in deze planner en alle tips en tricks die erin staan, word je weer baas over je geld. En komt er meer rust in je hoofd. Bij de money planner hoort een motiverende en inspirerende podcast. Luister naar verhalen en tips en tricks van Renée en haar man Kasper. Zoek in Spotify, Google Podcasts of Apple Podcast naar de PorteRenee Money Planner Podcast voor een extra duwtje in de rug.

Boekennieuws

Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje wint de Boekenbon Literatuurprijs 2022

10-11-2022 Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje heeft de Boekenbon Literatuurprijs gewonnen. De jury onder leiding van Guy..

De zwijger van René van Stipriaan wint de Libris Geschiedenis Prijs 2022

30-10-2022 De zwijger van René van Stipriaan heeft de 15e Libris Geschiedenis Prijs gewonnen en het bijbehorende prijzengeld van 20.000 euro...

Auteur Ivan Wolffers overleden

7-10-2022 Vrijdagmorgen 7 oktober is Ivan Wolffers overleden. Omringd door zijn geliefden, weggegleden uit het leven dat hij tot zijn..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris