Welkom op de website van De Coöperatieve Nieuwe Boekhandel!

De Nieuwe Boekhandel

Lieve boekenvrienden, 

Tot onze grote spijt moeten we onze geplande discussieavond met Anne-Lot Hoek en Maurice Swirc van vrijdagavond 24 juni wegens ziekte uitstellen. We hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te kunnen prikken, en zullen jullie van verdere ontwikkelingen op de hoogte houden. Onze excuses en hopelijk gauw tot ziens!

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige evenementen en ander boekhandelgerelateerd nieuws? Meld je dan aan voor onze Vriendenbrief, die iedere eerste zaterdag van de maand verschijnt!

Agenda

04
jul
De Nieuwe Leeskring leest De belofte Op maandag 4 juli bespreekt de Nieuwe Leeskring 'De belofte', de veelgeprezen roman van Damon Galgut en winnaar van de Booker Prize van 2021. Jullie zijn van harte welkom!  Meer informatie

Nieuws

De Nieuwe Boekhandel staat in het Rabobank magazine Rabo&Co

 

Dit vind je bij ons!

Persoonlijk advies, mooi ingepakte cadeaus, lekkere, speciaal voor jou gemaakte koffie, een glimlach, een goed gesprek… dat vind je echt alleen in de boekhandel. Dagelijks horen we van klanten hoe blij ze zijn met een goede boekhandel in de buurt.

In onze winkel, en ook online, kan je prima bij ons terecht. Ook voor eBooks! We leveren snel en je betaalt weinig verzendkosten. Hiermee steun je je plaatselijke winkel en draag je direct bij aan een leuke buurt.

Blijf je bij ons kopen, en vertel je het ook aan je vrienden? Ontzettend bedankt!

 

Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube, of meld je aan voor onze maandelijkse Vriendenbrief!

 

Boekentip van de week

Boos Meisje

Marja Pruis

€ 22,50

Met de heerlijke essaybundel Boos meisje borduurt Pruis verder op de thema’s vrouwen en feminisme met haar typerende stijl vol humor, scherpe observatie, plotselinge woede en openhartig zelfonderzoek. Je volgt haar blik: hoe bewegen andere vrouwen zich door de wereld? Kan ik dat ook? Met zowel een fascinatie voor de feministiese jaren ’80 en figuren als Neelie Kroes, maar ook hedendaagse figuren als Sigrid Kaag, en het ‘boze meisje’ van nu, dat ‘hoezo’ zegt en geen sorry. ‘Boos meisje doet iets met haar wenkbrauwen wat tot nu toe nog niet beschreven is.’ Een aanrader. 

 

Aanbevolen door onze collega Isa. Meer leestips? Klik hier

Het team van De Nieuwe Boekhandel

v.l.n.r.: Fien, Mai, Sasja, Bart, Isa, Laura

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 1 t/m 7 juli 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Verschijnt binnenkort, reserveer nu!

Koraalrif

Suzanne Vermeer

€ 12,99
Paula Visser wordt door de weduwe van haar kennis Jim om hulp gevraagd. Zeven jaar geleden werd Jim in verband gebracht met de verdachte dood van zijn assistent Lucy. Om Jims naam te zuiveren moet Paula er tijdens haar reis door Amerika samen met privédetective Stewart achter komen wat er met Lucy is gebeurd. Terwijl Paula en Stewart het leven van een vrouw die zo onzichtbaar mogelijk door het leven ging proberen te ontrafelen, worden zij met harde hand tegengewerkt. Wanneer hun zoektocht hen van L.A. naar Mexico leidt, komt een noodlottige confrontatie steeds dichterbij…

Boekennieuws

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..

Winnaars Nederlandse Thrillerprijzen bekend

9-6-2022 Tijdens de Avond van het Spannende Boek werden de Nederlandse thrillerprijzen uitgereikt: de Hebban Thrillerprijs, de Zilveren..

Gegijzeld van Chinouk Thijssen wint de prijs van de Jonge Jury 2022

9-6-2022 De winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2022 is het boek Gegijzeld van Chinouk Thijssen. Voorafgaand aan de Dag van de Jonge..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris