Welkom op de website van De Coöperatieve Nieuwe Boekhandel!

Welkom!

Lieve boekenvrienden,

Tijdens deze regenachtige dagen kunnen we ons geen betere tijdbesteding indenken dan het lezen van een goed boek. Op onze website vind je leestips van de collega's en klanten. Wie weet zit daar jouw volgende boek tussen! Maar misschien weet je allang welk boek je wilt lezen. Dan kan je dit natuurlijk bij ons bestellen.

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige evenementen en ander boekhandel gerelateerd nieuws? Meld je dan aan voor onze vriendenbrief die iedere eerste zaterdag van de maand verschijnt, door een mail te sturen naar [email protected]

 

Let op: wij zijn een Pin Only winkel!

Agenda

11
dec
Boekenclub: De Nieuwe Leeskring bespreekt Een tafel aan het raam van Mirthe van Doornik Op maandag 11 december om 19.00 uur bespreekt De Nieuwe Leeskring Een tafel bij het raam van Mirthe van Doornik op bezoek. In de met vaart en humor geschreven roman ontmoeten we chef-kok Alp die een.. Meer informatie
14
dec
Lezing van Suzanna Jansen | Auteur van o.a. De Omwenteling Op donderdag14 december 20.00 (inloop 19.30) Toegang is gratis. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: [email protected] kunstenaars Dominique Panhuysen en Danielle.. Meer informatie
15
dec
Boekpresentatie van Marc Grond | De Organic ScoreCard Op vrijdag 15 december geeft Marc Grond om 16.00 uur een boekpresentatie over De Organic ScoreCard. Een boek dat jouw onmisbare metgezel wordt in het streven naar een betekenisvol en gelukkig leven... Meer informatie
17
dec
Boekenclub: Pink West Boeken bespreekt Heerlijk Monster van Fleur Pierets Op zondagmiddag 17 december om 14.30 uur bespreekt Pink West Boeken Heerlijk Monster van Fleur Pierets.Fleur Pierets (1973) is Vlaams schrijver, kunstenaar en activist. Op zoek naar antwoorden doet de.. Meer informatie

Nieuws

Ter voorbereiding op de feestdagen zijn we op de maandagen 4, 11 en 18 december geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Doe er je voordeel mee!

Dit vind je bij ons!

Persoonlijk advies, mooi ingepakte cadeaus, lekkere, speciaal voor jou gemaakte koffie, een glimlach, een goed gesprek… dat vind je echt alleen in de boekhandel. Dagelijks horen we van klanten hoe blij ze zijn met een goede boekhandel in de buurt.

In onze winkel, en ook online, kan je prima bij ons terecht. Ook voor eBooks! We leveren snel en je betaalt weinig verzendkosten. Hiermee steun je je plaatselijke winkel en draag je direct bij aan een leuke buurt.

Blijf je bij ons kopen, en vertel je het ook aan je vrienden? Ontzettend bedankt!

 

Volg ons ook op Instagram, Facebook, Twitter, en YouTube, of meld je aan voor onze maandelijkse Vriendenbrief (mail naar: [email protected])!

 

Boekentip van de week

Het Goede Heertje

Edwin Schoon ; Arjan Dijksma

€ 22,99

Dit boek hield mij van het begin tot het einde geboeid. Het is een waargebeurde weergave van een man die voor één van de grootste oplichtingszaken van ons land verantwoordelijk was. Hij stal van de rijken en verdeelde het geld onder de armen (en zichzelf). Een soort Amsterdamse Robin Hood. Onwijs interessant en vermakelijk boek. 

Aanbevolen door Laura, werkt bij De Nieuwe Boekhandel. Meer tips van Laura? Klik hier!

 

Ons Team

Ons team, met de klok mee vanaf linksboven: Laura, Paul, Mai en Bart!

Laura leest het liefst (Scandinavische) thrillers, hedendaagse literatuur en kinderboeken vol spanning en magie! Daarnaast heeft zij een interesse voor de Spaanse cultuur en literatuur. Haar leestips vind je hier.

Paul leest graag Nederlandse en Engelse literatuur en historische romans, maar ook thrillers met een meerwaarde, zoals de boeken van Deon Meyer. Hierin worden een meeslepende stijl, geloofwaardige karakters en een intrigerend plot gecombineerd met niet opdringerige informatie over de cultuur, praktijken en talen/dialecten in Zuid-Afrika. Zijn leestips vind je hier.

Mai leest een ratjetoe aan verhalen: van hedendaagse literatuur tot aan (Russische) klassiekers. Die verslindt het liefst postkoloniale, feministische, LHBTQIAP+ literatuur met een absurdistisch, existentialistisch of magisch-realistisch randje! Een hele mond vol… Voor adviezen over non-normatieve narratieven ben je bij die aan het juiste adres. Diens leestips vind je hier.

Bart zegt weleens dat het hem niet uitmaakt waar een boek over gaat, zolang het maar goed geschreven is. Tikje gechargeerd is dat wel, want een goed en origineel verhaal is natuurlijk nooit weg. Maar een literaire veelvraat is hij, die zich bij de meest uiteenlopende vertelstemmen thuis kan voelen. Daarnaast grasduint hij graag in non-fictie over muziek, kunst, filosofie en geschiedenis. Zijn leestips vind je hier.

 

Nieuwe boeken

Meer nieuwe boeken
Water | John Boyne | 9789029099066 € 20,99
Mythos | Stephen Fry | 9789400410893 € 39,99
Focus | Marc Hijink | 9789463823050 € 24,99
Boef | Dennis Storm | 9789000391400 € 16,99
B | Nynke Sietsma | 9789038813103 € 24,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 16,99 voor € 4,99
Actieperiode: 1 t/m 7 december

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Kind & Jeugd

Een speciale selectie van themapagina's voor kinderen en jongvolwassenen

white text

Heartstopper deel 5 - vanaf 7 december verkrijgbaar, Reserveer nu!

Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap…

Alice Oseman

€ 15,99
Het langverwachte vijfde deel van de Heartstopper-serie!Nick en Charlie hebben veel meegemaakt in de tijd sinds hun ontmoeting. Een eerste crush, het ontdekken van hun seksualiteit en uiteindelijk het uit de kast komen bij familie en vrienden – die niet altijd even begripvol reageren. Nu ze eindelijk die vier belangrijke woorden tegen elkaar gezegd hebben, probeert Charlie zijn moeder over te halen om hem bij Nick te laten slapen. Maar Nick gaat volgend jaar naar de universiteit, waardoor alles op het punt staat te veranderen.Met de Heartstopper-boeken, die door Netflix werden bewerkt tot een razend succesvolle serie, wist Alice Oseman jong en oud te raken. Oseman heeft aangekondigd dat deel 5 niet het laatste deel in de serie zal zijn; er komt nog een zesde boek in de onvergetelijke wereld van Nick en Charlie!Lees alle boeken van Alice Oseman:De Heartstopper-serie:Heartstopper deel 1 – Nick en Charlie ontmoeten elkaar…Heartstopper deel 2 – Nick en Charlie worden verliefd…Heartstopper deel 3 – Nick en Charlie in de stad van de liefde…Heartstopper deel 4 – Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig…Heartstopper deel 5 – Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap…Deze winterNick en Charlie*LiefdeloosSolitaire

Boekennieuws

Winnaars van de Food and Friends Gouden Kookboek 2023 zijn bekend

10-11-2023 De winnaars van de Food and Friends Gouden Kookboek vakjuryprijs en publieksprijs zijn zojuist bekend gemaakt. De vakjury..

Mauk van Jan Vantoortelboom wint de Boekenbon Literatuurprijs 2023

9-11-2023 Mauk van Jan Vantoortelboom heeft de Boekenbon Literatuurprijs gewonnen. Dat maakte juryvoorzitter Ingrid van Engelshoven..

De Camino van Anya Niewierra wint NS Publieksprijs 2023

8-11-2023 De Camino van Anya Niewierra wint de NS Publieksprijs 2023 en is daarmee het Boek van het jaar 2023. De winnaar werd zojuist..
Lees verder

.

pro-mbooks2 : libris