januari

2021

vrijdag 1 januari 2021

 

    • Op zaterdag 19 juni om 10.30 komt Lykele Muus speciaal voor Vaderdag zijn boek Zo kan het dus ook signeren. Een ontzettend inspirerend boek vol met persoonlijke verhalen en interviews over alleenstaand ouderschap. Live in De Nieuwe Boekhandel!

 

    • Op zondag 20 juni om 17.30 uur streamen we in aanwezigheid van een aantal kinderen de workshop van Mirjam Marks naar aanleiding van de verschijning van Het Andere Koek Boek (dat Mirjam samen met Rianne van Duin en Jonah Freud heeft geschreven). In dit boek vertellen kinderen die uit hun geboorteland zijn gevlucht over hun lievelingsgerechten en -traktaties. Tijdens de workshop wordt een van die gerechten gemaakt en worden een aantal andere gerechten besproken en geproefd.

 

    • Op vrijdag 25 juni om 19.30 uur vertelt kinder- en jeugdboekenschrijver én illustrator Aby Hartog over zijn kersverse boek Miro & Tesla kiezen een beroep (Van bankrover tot bejaardenverzorger). Een 6+ boek vol fantasie, chaos en humor. Met illustraties van Herma Starreveld en vormgeving door Sandra Kok.

 

  • De interviews worden live uitgezonden via Facebook. Hou onze website en social media-kanalen in de gaten voor meer informatie.
Meer informatie