december

Speciaal voor ouders met jonge kinderen: Circle of Parents is in de winkel!

zaterdag 1 december 2018

Vanmiddag zijn de oprichters van Circle of Parents, Lucas en Julius, in de winkel aanwezig om ouders met jonge kinderen te helpen met het (ver)kopen van pre-loved kinderkleding.

Groeien jouw kinderen ook vaak sneller uit hun kleding dan dat de kleding slijt? Heb je ook kinderkleding thuis liggen die te klein is geworden, maar nog in goede staat is en waar je graag wat aan zou willen overhouden? Of is jouw kind net ook weer een maatje gegroeid en ben je op zoek naar goede kinderkleding in een maatje groter? Dan is Circle of Parents het nieuwe platform voor jou! 

Waarom deze jongens in De Nieuwe Boekhandel? Eén: we ondersteunen hun pas opgerichte bedrijf; twee: Lucas (21) is de jongste zoon van Monique; drie: we hebben heel veel ouders met jonge kinderen in onze klantenkring. Op deze drukke Sinterklaaszaterdag zullen juist veel ouders onze winkel bezoeken, en is de verbinding snel gelegd.

Meer informatie

Sinterklaasgedichten (laten) schrijven door sneldichteres Hetty Kleinloog

zondag 2 december 2018

Vandaag hebben we een echte sneldichteres voor je in de winkel, die je uit de brand helpt met je Sintstress.

Meer informatie

De Nieuwe Leeskring bespreekt: De hemel verslinden, van Paolo Giordano

maandag 3 december 2018

Vanavond bespreken we met onze eigen Leeskring de nieuwe roman van Paolo Giordano.

Meer informatie

PinkWest Boekenborrel

zondag 9 december 2018

Met optredens en interviews.

PinkWest is het initiatief voor en door lesbische, homo-, biseksuele en transgender bewoners in Amsterdam-West. Voor de vierde keer organiseren we een PinkWest boekencafé in onze boekhandel.

Meer informatie

Write for rights: Amnesty schrijfmarathon

maandag 10 december 2018

Ook dit jaar kun je bij ons weer brieven schrijven. Help jij ook mee onrecht te bestrijden? Al in een paar minuten tijd maak jij het verschil.

Meer informatie

Klanten bedankt!

zondag 23 december 2018

Iedereen die in 2018 boeken bij ons heeft gekocht, online en in de winkel, willen wij heel, heel hartelijk bedanken. Door jullie aankopen en support kan De Nieuwe Boekhandel ook in 2019 weer volop verder! Ieder boek, ieder kaartje, iedere boekenbon is belangrijk. Op zondag 23 december is er voor iedereen een cadeautje.,en schenken we heerlijke warme wijn. Voor al onze trouwe klanten.

Meer informatie