Speciaal voor ouders met jonge kinderen: Circle of Parents is in de winkel!

zaterdag 1 december 2018 14:30
Speciaal voor ouders met jonge kinderen: Circle of Parents is in de winkel!

Vanmiddag zijn de oprichters van Circle of Parents, Lucas en Julius, in de winkel aanwezig om ouders met jonge kinderen te helpen met het (ver)kopen van pre-loved kinderkleding.

Groeien jouw kinderen ook vaak sneller uit hun kleding dan dat de kleding slijt? Heb je ook kinderkleding thuis liggen die te klein is geworden, maar nog in goede staat is en waar je graag wat aan zou willen overhouden? Of is jouw kind net ook weer een maatje gegroeid en ben je op zoek naar goede kinderkleding in een maatje groter? Dan is Circle of Parents het nieuwe platform voor jou! 

Waarom deze jongens in De Nieuwe Boekhandel? Eén: we ondersteunen hun pas opgerichte bedrijf; twee: Lucas (21) is de jongste zoon van Monique; drie: we hebben heel veel ouders met jonge kinderen in onze klantenkring. Op deze drukke Sinterklaaszaterdag zullen juist veel ouders onze winkel bezoeken, en is de verbinding snel gelegd.

Circle of Parents maakt het mogelijk voor ouders om onderling snel, makkelijk, veilig en duurzaam kinderkleding te (ver)kopen. Plaats of vind binnen één minuut je kinderkleding online, shop veilig met beveiligde betalingen en een betrouwbaar reviewsysteem en draag bij aan een betere wereld door pre-loved te kopen en verkopen. Samen maken we pre-loved kinderkleding de standaard. Check de website voor meer informatie. 

pro-mbookslibr1 : libris