juli

De maandelijkse schrijverspitch bij Monique

zaterdag 7 juli 2018

Als je een boek in eigen beheer hebt uitgegeven, weet je vast wel hoe lastig het is om 'binnen te komen' in de boekhandels. Ook Monique krijgt zoveel verzoeken dat ze die niet allemaal kan honoreren.

Om toch iedereen de gelegenheid te geven zijn of haar boek te komen aanbieden houdt ze daarom elke eerste zaterdag van de maand een schrijverspitch (ook voor schrijvers die wel bij een reguliere uitgever zitten). LET OP: in de zomervakantie is er géén schrijverspitch!

Meer informatie

Fietstocht door Amsterdam West met Roos Stallinga

zaterdag 14 juli 2018

Roos Stallinga, auteur van Ride with me Amsterdam, en De Nieuwe Boekhandel organiseren een fietstocht door Amsterdam Nieuw-West voor iedereen die meer over de buurt wil weten.

De fietstocht duurt ongeveer twee uur (met pauze). Begin en einde bij De Nieuwe Boekhandel, met natuurlijk wat te drinken. Maximaal 15 deelnemers, dus geef je snel op via [email protected].

De kosten van de fietstocht zijn €5, maar als deelnemer van de fietstocht krijg je daarna wel €5 korting op het boek! (Normaal €19,95, voor de fietsers dus maar €14,95.)

 

Meer informatie