juni

Elke maand: de schrijverspitch

zaterdag 3 juni 2017

Als je een boek in eigen beheer hebt uitgegeven, weet je vast wel hoe lastig het is om 'binnen te komen' in de boekhandels. Ook Monique krijgt zoveel verzoeken dat ze die niet allemaal kan honoreren. Om toch iedereen de gelegenheid te geven zijn of haar boek te komen aanbieden houdt ze daarom elke eerste zaterdag van de maand een schrijverspitch. Je krijgt dan 3 minuten de tijd om te vertellen wat jouw boek zo goed en zo speciaal maakt en Monique te overtuigen dat het beslist in De Nieuwe Boekhandel zou moeten liggen. Je hoeft geen afspraak te maken. De schrijverspitch is openbaar, en iedereen is welkom om te komen luisteren. Tijd: 10:00-11:00 uur. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt. Let op: in het filmpje staat dat het op vrijdag is, maar het is vanaf nu op zaterdag!

Dit is overigens de laatste schrijverspitch voor de zomervakantie. In juli en augustus is er geen schrijverspitch.

Meer informatie

Feestelijke boekpresentatie 'Heelmeester' van Marcel Vaarmeijer

zaterdag 10 juni 2017

Begin juni verschijnt Heelmeester, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer.

Meer informatie

De Nieuwe Leeskring bespreekt "Vaak ben ik gelukkig" van Jens Christian Grøndahl

maandag 12 juni 2017

Onder professioneel voorzitterschap van ervaren leesclubleiders kun je met andere lezers discussiëren in de sfeervolle ambiance van De Nieuwe Boekhandel by night. Aanmelding kan per telefoon (020-4867722), via twitter (@DeNweBoekhandel), per mail ([email protected] of [email protected]) en natuurlijk persoonlijk in de winkel. De kosten zijn € 9,- per avond (inclusief koffie/thee/iets anders/versnapering). Tijd: 19.00-21.00 uur. Op de avond zelf kiezen we in overleg het volgende boek en de volgende datum (in principe de eerste maandag van de maand). Je kunt per keer beslissen of je komt.

Meer informatie

Niels speelt potjes Rifugio

zaterdag 17 juni 2017

Vanmiddag verandert de boekhandel eventjes in een speelhuis voor kinderen (en volwassenen).

Meer informatie

Maja Trivanović leest voor uit haar kinderboek Mack en Kaya

zaterdag 24 juni 2017

Mack en Kaya zijn de beste vrienden. Samen beleven de jongens allerlei avonturen, waarin kinderen zich gemakkelijk zullen herkennen. Samen spelen, zwemmen, vlinders in de buik, monsters en veel meer herkenbare onderwerpen in een vrolijk jasje. De korte verhalen zijn zeer geschikt om voor te lezen aan jonge kinderen. Maja woont bij ons in de buurt en baseerde de verhalen op haar eigen zoontje en zijn beste vriendje. Het boek is bij ons te koop en Maja zal het met plezier voor je signeren. Tijd: 11.00-12.00 uur

Meer informatie