mei

De Nieuwe Leeskring bespreekt 'Wie weet' van én met Jannah Loontjens

maandag 14 mei 2018

Vanavond bespreekt De Nieuwe Leeskring Wie weet van schrijver en filosoof Jannah Loontjens. Jannah Loontjens zal zelf ook bij de bespreking aanwezig zijn, dus als je haar zelf een vraag wilt stellen of je exemplaar wilt laten signeren, is dit je kans!

 

LET OP: deze boekbespreking zou eerst op 7 mei zijn, maar door wat onhandige vluchtvertragingen voor Jannah Loontjens (die we er natuurlijk toch erg graag bij hebben), is de bespreking een weekje opgeschoven. We zien jullie op de 14e dus!

Meer informatie

Verjaardagsfeest van een van onze klanten

donderdag 24 mei 2018

Vanavond viert een van onze klanten haar verjaardag in de winkel. Het is een besloten feestje! Wil je dit ook? Neem contact op met Monique of Bart. Alvast gefeliciteerd!

Meer informatie

Het Millennial Manifest: wat is er aan de hand?

zondag 27 mei 2018

LET OP: Dit evenement is helaas geannuleerd

 

Onlangs verscheen Het Millennial Manifest - een nieuwe kijk op prestatiedruk, keuzestress en verbondenheid. In 2018 maken de auteurs, Aik Kramer, Emma Westermann en Thijs Launspach, een tour door Nederland. Hun doel: de millennial-generatie bij elkaar brengen.

Er gaat geen dag voorbij of millennials, de generatie geboren tussen 1980 en 2000, zijn in het nieuws… en helaas niet op een positieve manier. Ze zijn ‘verwend' en ‘onaangepast'. Ze lijden aan burnouts en keuzestress. 

Lees bijvoorbeeld dit artikel van de NOS: Millennials, generatie die niet weet wat hard werken is?

Wat is er aan de hand?

 

Meer informatie