november

Elke maand: de Schrijverspitch!

dinsdag 1 november 2016
Als je een boek in eigen beheer hebt uitgegeven, weet je vast wel hoe lastig het is om 'binnen te komen' in de boekhandels. Ook Monique krijgt zoveel verzoeken dat ze die niet allemaal kan honoreren.
Meer informatie

Feestelijke boekpresentatie 'Nachtrijder' door Alexandra Penrhyn Lowe

zaterdag 5 november 2016
Bos en Lommer-buurtgenoot en schrijfster Alexandra: "Op zaterdag 5 november om 11 uur is het tijd voor het officiele lanceringssfeestje van Nachtrijder; het derde deel in De Laatste Wachterserie. Dat vier ik graag in mijn favoriete boekhandel De Nieuwe Boekhandel met thee en taart, iedereen is van harte welkom!
Meer informatie

Boekbespreking 'Selma' van Carolijn Visser door De Nieuwe Leeskring

maandag 7 november 2016
Onze maandelijkse boekbespreking! Vanavond bespreken we in De Nieuwe Leeskring de onlangs door het DWDD-boekenpanel tot Boek van de Maand uitverkozen roman "Selma" van Carolijn Visser. Tijd: 19.00-21.00 uur; deelname € 7,50, aanmelden [email protected]
Meer informatie

Meester Bart signeert "Meester Bart op zijn best"

zaterdag 12 november 2016
Meester Bart is mateloos populair. Zijn columns in Trouw worden gretig gelezen door jongeren en volwassenen en zijn social media ontploft bijna na elk bericht dat hij post. Geen wonder dat Meester Bart genomineerd is voor Beste Social Award als Beste BN'er. Hij is met recht dé meester van Nederland.
Meer informatie

Proeverij uit 'Cookart' met Jennifer Foster en Lianne Koster

zaterdag 19 november 2016
Kom jij qua eetinspiratie vaak niet verder dan aardappelen, vlees en groenten? Ziet jouw gedekte tafel er vooral praktisch uit? Of worden je kinderen de standaard zandkoekjes bakken een beetje zat? Cookart, de kunst van het eten geeft kinderen en volwassenen een andere kijk op eten. Alles draait om smullen en schoonheid, kunst en koken, smaak en sfeer. Laat je door de creatieve tips en schitterende foto's inspireren tot het maken van de prachtigste en gekste gerechten. Want rijst hoeft niet alleen maar wit te zijn en bloemen zijn niet alleen om naar te kijken. Leef je uit op paarse aardappelpuree, kanten koekjes, bananenfrietjes, chocoladeworst en andere heerlijke hartige snacks, tussendoortjes, kleurrijke zoetigheden en bijzondere hoofdgerechten. Het stylen van de tafel hoort er natuurlijk ook bij. Wat Cookart laat zien is dat je zó veel meer kunt met eten. Leuk voor kinderen, volwassenen en natuurlijk helemaal leuk om er samen mee aan de slag te gaan!
Meer informatie

Sinterklaasliedjes zingen met Opa Gerhard op de piano

zaterdag 26 november 2016
Opa Gerhard speelt Sinterklaasliedjes op de piano. Kom je meezingen?
Meer informatie