*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Opruimen voor je doodgaat

ebook

de edele Zweedse kunst van döstädning

Margareta Magnusson Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

Dit artikel is niet verkrijgbaar

Döstädning is het Zweedse gebruik om je materiële bezittingen te ordenen tegen het einde van je leven. Het is een manier om je nabestaanden nergens mee op te zadelen, maar ook een ritueel dat je helpt om te reflecteren op je leven - of dat nou binnenkort op zijn einde loopt of nog bij lange na niet. Wat laat je achter aan materiële bezittingen als je er zelf niet meer bent? Wat zegt dat over jou? En zou je daar dan maar niet beter zelf de regie in nemen? Door de erfstukken te scheiden van de rommel, orden je ook de waardevolle herinneringen.
Opruimen voor je doodgaat is een praktische gids die je helpt inventariseren wat écht belangrijk is, om zo comfortabel en stressvrij mogelijk met je bezittingen om te gaan. Margareta Magnusson bespreekt het proces van herinneren, ouder worden en de dood op verrassend vrolijke wijze, en laat zien dat döstädning een ontroerende en waardevolle methode is die jou of iemand die je liefhebt kan helpen om al het geluk te vieren dat een mens in een leven verzamelt.
ISBN
9789023476047
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Verschenen
26-10-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
109 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris