Proost!

ebook

Voor wie niet wil stoppen met drinken

Sigrid Sijthoff Taal: Nederlands

ebook

€ 11,99

Proost!

ebook

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

De grens tussen af en toe een glaasje alcohol drinken voor de gezelligheid natuurlijk steeds vaker een glaasje nemen want het hoort er nu eenmaal bij en echt verslaafd raken, is vaag. Zeker na een paar drankjes/biertjes/wijntjes. Zie je wat daar gebeurt? De verkleinwoorden maken alcohol drinken onschuldig en gezellig.
Er is veel geschreven over de gezondheidsgevaren van alcohol, de hel van het alcoholisme en waarom het beter is om helemaal níét te drinken. Dat is allemaal waar, maar de mens is zondig en wil niet alleen maar gezond en zuiver leven.

Ervaringsdeskundige, journalist en schrijver Nick Klaessens en arts Sigrid Sijthoff laten in DRINK! zien hoe je aan de goede kant van de streep kunt blijven zonder wijn, bier of een cocktail af te hoeven zweren. Aan de hand van een concreet stappenplan en ervaringsverhalen van drankliefhebbers laten de auteurs zien hoe het verslavingsmechanisme in ons brein werkt en hoe je ervoor zorgt dat alcohol je leven niet gaat beheersen, zonder met een belerend vingertje te wijzen. Drinken is leuk, zolang je weet wanneer je moet stoppen.
ISBN
9789038807645
Vorm
ebook
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Druk
2e
Verschenen
02-11-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
137 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris