Verhalen op verzoek | Arjen de Wit

Verhalen op verzoek | met schrijver van Het meisje met de hoepels
Zaterdag 22 juni 13.00-15.00 uur

Misschien ben je Arjen de Wit wel eens tegengekomen op een markt of festival in de regio Amsterdam. Met zijn act ‘Verhalen op verzoek’ schrijft hij al tien jaar ultrakorte, persoonlijke verhalen, ter plekke verzonnen en direct uitgetikt op een oude schrijfmachine.

Nu is er zijn boek Het meisje met de hoepels. Een zomerse coming-of-ageroman waarin drie vertellers je meenemen in hun dromen en hun leven: een Nederlandse student die alles achterlaat om een nieuw leven te starten in de Verenigde Staten; een meisje uit West-Virginia dat naam hoopt te maken met muurschilderingen die vanzelf verdwijnen; en een geplaagde immigrantenzoon die Detroit verlaat op een motor. Een zinderend verhaal over afkomst, vrijheid en onmogelijke liefdes.

Ter promotie van Het meisje met de hoepels komt Arjen de Wit op zaterdag 22 juni 13:00 – 15:00 uur met zijn typemachine naar de winkel om gratis verhalen te schrijven voor bezoekers. Uiteraard is zijn boek dan ook te koop. Kom langs voor een gratis verhaaltje op verzoek!

Web: arjendewit.nl
Instagram:
@verhalenopverzoek

Hostname: pro-mbooks2