Ons team

Ons winkelteam

Laura leest het liefst (Scandinavische) thrillers, hedendaagse literatuur en kinderboeken vol spanning en magie! Daarnaast heeft zij een interesse voor de Spaanse cultuur en literatuur.

Paul leest graag Nederlandse en Engelse literatuur en historische romans, maar ook thrillers met een meerwaarde, zoals de boeken van Deon Meyer. Hierin worden een meeslepende stijl, geloofwaardige karakters en een intrigerend plot gecombineerd met niet opdringerige informatie over de cultuur, praktijken en talen/dialecten in Zuid-Afrika.

Mai leest een ratjetoe aan verhalen: van hedendaagse literatuur tot aan (Russische) klassiekers. Die verslindt het liefst postkoloniale, feministische, LHBTQIAP+ literatuur met een absurdistisch, existentialistisch of magisch-realistisch randje! Een hele mond vol… Voor adviezen over non-normatieve narratieven ben je bij die aan het juiste adres.

Bart zegt weleens dat het hem niet uitmaakt waar een boek over gaat, zolang het maar goed geschreven is. Tikje gechargeerd is dat wel, want een goed en origineel verhaal is natuurlijk nooit weg. Maar een literaire veelvraat is hij, die zich bij de meest uiteenlopende vertelstemmen thuis kan voelen. Daarnaast grasduint hij graag in non-fictie over muziek, kunst, filosofie en geschiedenis.

(met de klok mee vanaf linksboven: Laura, Paul, Mai en Bart)

BEZOEK ONS

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00-18.00
Zaterdag 10.00-17.00
Zondag 12.00-17.00
Maandag gesloten

Rondom de feestdagen en speciale evenementen kunnen openingstijden afwijken. 

CONTACTGEGEVENS

Bos en Lommerweg 227

1055 DT Amsterdam

020-4867722

[email protected] 

https://denieuweboekhandel.nl/

Hostname: pro-mbooks3