Tips van Laura

Op deze pagina vind je de leestips van Laura. In De Nieuwe Boekhandel zijn de boeken (mits voorradig) duidelijk herkenbaar door het buikbandje met dezelfde tekst als hieronder. Bestellen gaat eenvoudig en als je op werkdagen voor 23.00 uur bestelt en voor thuisbezorging kiest, ligt het de volgende dag op de mat. Zo kun je ook een jarige verrassen die elders in het land woont!

Hoogzomer

Hoogzomer

Kim Faber ; Janni Pedersen

€ 21,99

Hoogzomer is het spannende vervolg op Winterland, maar ook zonder dat eerste boek te kennen, lees je Hoogzomer met veel plezier uit. Verschillende verhaallijnen lopen schijnbaar door elkaar, maar zijn tegelijk op een bijzondere manier verbonden. Het boek richt zich zowel op moordzaken als op persoonlijke uitdagingen van de personages, en daarnaast op maatschappelijke thema’s. 

De waarheid

De waarheid

Colleen Hoover

€ 16,00

Lowen mag de boekenserie van auteur Verity Crawfood afmaken, nadat deze een auto-ongeluk heeft gehad en daardoor niet kan schrijven. Lowen doorzoekt de aantekeningen van Verity en ontdekt zo van alles over de schrijfster en haar gezin, waaronder verhalen die beter verborgen hadden kunnen blijven. Een bizar en heel spannend boek, dat je over alles laat twijfelen. Want wat is nu de waarheid?

pro-mbooks2 : libris