Tips van Laura

Op deze pagina vind je de leestips van Laura. In De Nieuwe Boekhandel zijn de boeken (mits voorradig) duidelijk herkenbaar door het buikbandje met dezelfde tekst als hieronder. Je kunt de boeken ook bestellen via onze website!

Middernachtbibliotheek

Middernachtbibliotheek

Matt Haig

€ 22,99

Nora is depressief en besluit dat ze niet meer wil leven. Ze komt in de Middernacht bibliotheek terecht, een plek tussen leven en dood. Hier krijgt ze de mogelijkheid om verschillende versies van haar leven te testen. Wil Nora dood, wil ze een ander leven of wil ze haar leven terug? De tijd dringt en Nora moet gauw keuzes maken. Een echte pageturner, want je raakt enorm geïnvesteerd in Nora haar leven en haar ontwikkeling als persoon. Een krachtig boek dat de lezer laat nadenken over hun eigen leven.

Hoogzomer

Hoogzomer

Kim Faber ; Janni Pedersen

€ 21,99

Hoogzomer is het spannende vervolg op Winterland, maar ook zonder dat eerste boek te kennen, lees je Hoogzomer met veel plezier uit. Verschillende verhaallijnen lopen schijnbaar door elkaar, maar zijn tegelijk op een bijzondere manier verbonden. Het boek richt zich zowel op moordzaken als op persoonlijke uitdagingen van de personages, en daarnaast op maatschappelijke thema’s. 

De waarheid

De waarheid

Colleen Hoover

€ 16,00

Lowen mag de boekenserie van auteur Verity Crawfood afmaken, nadat deze een auto-ongeluk heeft gehad en daardoor niet kan schrijven. Lowen doorzoekt de aantekeningen van Verity en ontdekt zo van alles over de schrijfster en haar gezin, waaronder verhalen die beter verborgen hadden kunnen blijven. Een bizar en heel spannend boek, dat je over alles laat twijfelen. Want wat is nu de waarheid?

pro-mbooks2 : libris