Tips van Luc

Op deze pagina vind je de leestips van Luc. In De Nieuwe Boekhandel zijn de boeken (mits voorradig) duidelijk herkenbaar door het buikbandje met dezelfde tekst als hieronder. Je kunt de boeken ook bestellen via onze website!

De bomen

De bomen

Albert Alberts

€ 18,99

De bomen is een boek dat diepe indruk op mij heeft gemaakt door de bijzondere schrijfstijl en het taalgebruik. De (veranderende) stem van Aart terwijl hij ouder wordt is heel realistisch en authentiek. Er wordt heel weinig beschreven of uitgelegd, maar dat is ook niet nodig. Iedereen leest er wat anders in. Dit is een van de beste boeken die ik dit jaar gelezen heb.

Liefdeloos

Liefdeloos

Alice Oseman

€ 20,99

Liefdeloos van Alice Oseman is, ironisch genoeg, een van de meest liefdevolle boeken die ik gelezen heb. Het hele boek voelt als een knuffel. Ik wilde het niet uitlezen omdat ik zo erg van de karakters ben gaan houden.

This book is also available in english, as Loveless:

Loveless by Alice Oseman is, ironically enough, a book filled with love. The book feels like a warm hug. I didn’t want to finish it because I got so attached to the characters.

Red, White & Royal Blue

Red, white & royal blue

Casey McQuiston

€ 13,95

This book made me laugh, it made me cry, and it made me incredibly happy. I literally cannot stop rereading it. If I could only read this book for the rest of my life and nothing else, I honestly wouldn’t mind.

Dit boek is ook beschikbaar in het Nederlands, als Rood, Wit en Koningsblauw:

Dit boek heeft me aan het lachen en aan het huilen gemaakt, en ik werd er ontzettend gelukkig van. Ik kan letterlijk niet stoppen met het herlezen van dit boek. Als ik voor de rest van m’n leven alleen nog maar dit boek kon lezen, zou ik daar geen bezwaar mee hebben.

pro-mbooks2 : libris