Tips van Paul

Op deze pagina vind je de leestips van Paul. In De Nieuwe Boekhandel zijn de boeken (mits voorradig) duidelijk herkenbaar door het buikbandje met dezelfde tekst als hieronder. Je kunt de boeken ook bestellen via onze website!

Paul leest graag Nederlandse en Engelse literatuur en historische romans, maar ook thrillers met een meerwaarde, zoals de boeken van Deon Meyer. Hierin worden een meeslepende stijl, geloofwaardige karakters en een intrigerend plot gecombineerd met niet opdringerige informatie over de cultuur, praktijken en talen/dialecten in Zuid-Afrika.

 

man zonder rijbewijs

Man zonder rijbewijs

Oek de Jong

€ 22,99

Dit boek gaat niet zo zeer over rijlessen en theorie-examens, maar veeleer over de herinneringen die Oek de Jong aan zijn ouders heeft (en over de bijzondere relatie tussen zijn vader en moeder). Liefdevol, maar eerlijk beschrijft hij in een prachtige stijl en met de nodige humor hoe hij is opgegroeid. Het is misschien wel zijn meest persoonlijke boek geworden. Als bonus speelt de stad Amsterdam een mooie bijrol.

Schemerleven

Schemerleven

Jaap Robben

€ 23,99

Robben beschrijft de onmogelijke jeugdliefde en zwangerschap van Frieda Tendeloo in de jaren 60 in Nijmegen. Vanuit een hedendaags perspectief kijkt zij tussendoor terug op haar leven. Een indrukwekkend relaas, schrijnend en ontroerend.

pro-mbooks3 : libris