Tips van Sabrina

Op deze pagina vind je de leestips van Sabrina, onze stagiaire. In De Nieuwe Boekhandel zijn de boeken (mits voorradig) duidelijk herkenbaar door het buikbandje met dezelfde tekst als hieronder. Bestellen gaat eenvoudig en als je op werkdagen voor 23.00 uur bestelt en voor thuisbezorging kiest, ligt het de volgende dag op de mat. Zo kun je ook een jarige verrassen die elders in het land woont!

Wat belangrijk is - J.K. Rowling

Wat belangrijk is

J.K. Rowling

€ 10,99

Prachtig boek, geschreven door de vermaarde auteur J.K. Rowling, bekend van de Harry Potter-reeks. Het zijn de waarheden van haar leven. Wat ze met dit boek wil zeggen is dat het leven niet altijd eerlijk is, maar je toch moet doorzetten. Ga je droom achterna, zelfs als er niemand achter je staat. Met dit boek laat ze zien dat het kan.

Onze vakantie - Blexbolex

Onze vakantie

Blexbolex

€ 19,95

Prachtig geïllustreerd boek, gemaakt door vermaarde Franse illustrator Blexbolex (Bernard Granger). Het bevat geen tekst, maar de illustraties vertellen meer dan duizend woorden. Het boek gaat over tijd, leren delen, en het accepteren van veranderingen in een klein mensenleven. Erg mooi, en geschikt voor jong en oud.

Elanus - Ursula Poznanski

Elanus

Ursula Poznanski

€ 19,99

Elanus, van Ursula Poznanski, is een fijn spannend boek dat je niet makkelijk neerlegt. Jona is een hoogbegaafde jongen, die iets verbodens heeft gezien. Hij is in levensgevaar en zijn arrogantie helpt hier ook niet bij. Kan hij toch iemand zijn geheim toevertrouwen? Poznanski neemt je mee in een bijzonder avontuur vol spanning, vriendschap en vertrouwen.

pro-mbookslibr1 : libris