Tips van Sasja

Op deze pagina vind je de leestips van Sasja. In De Nieuwe Boekhandel zijn de boeken (mits voorradig) duidelijk herkenbaar door het buikbandje met dezelfde tekst als hieronder. Je kunt de boeken ook bestellen via onze website!

Dagboek van een natuurjongen

Dagboek van een natuurjongen

Dara McAnulty

€ 22,99

Super aanstekelijk boek van een 15-jarige natuurliefhebber/milieuactivist. Vol vuur en met prachtige metaforen verhaalt hij over een jaar van zijn leven dat zich grotendeels in zijn zo geliefde, Ierse natuur afspeelt. Ook geeft hij een inkijkje in zijn worsteling met zijn autisme spectrumstoornis. Knappe prestatie van een bijzondere jongen!

Mannenmaal

Mannenmaal

Rinske Hillen

€ 21,99

Een journaliste raakt in de ban van een kunstenaar die ooit haar geliefde was, terwijl haar man, kinderarts, zwaar onder vuur ligt in de de pers. Door alle tumult in hun levens raken ze allebei op hun eigen eilandje. Tot iets hun werelden op bizarre wijze weer samenbrengt. Een verhaal vol onderhuidse spanning en sensualiteit met op de achtergrond het thema euthanasie. Helder opgeschreven en doorweven met talloze originele en uitermate beeldende beschrijvingen. Dit laatste zonder ook maar één keer de vaart uit het verhaal te halen. Mannenmaal smaakt zeker naar meer!

pro-mbooks2 : libris