Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u ook als allereerste op de hoogte zijn van de nieuwste acties, lezingen en nieuw te verschijnen boeken? Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief door het aanmeldformulier in te vullen.

Formulier wordt geladen

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Boeken nieuwsbrief: u ontvangt wekelijks een nieuwsbrief met daarin aanbiedingen en informatie over nieuwe boeken. Extra nieuwsbrieven ontvangt u wanneer er belangrijke bekendmakingen zijn zoals de Libris Literatuur Prijs, Libris Geschiedenis Prijs, grote Boekenprijzen of wanneer er nieuwe boeken van hele bekende auteurs verschijnen. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door Libris.nl uit naam van Libris.nl of uit naam van de Libris- of Blz.-boekhandel aangesloten bij Libris.nl
  • De Ebook van de Week nieuwsbrief wordt elke vrijdag om 16.00 uur verstuurd. Naast het Ebook van de week voor €4,99 vind u hierin aanbiedingen en informatie over nieuwe ebooks. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door Libris.nl uit naam van Libris.nl of uit naam van de Libris- of Blz.-boekhandel aangesloten bij Libris.nl
  • Lokaal nieuws nieuwsbrief wordt alleen verstuurd door een aangesloten Libris- of Blz.-boekhandel indien er speciale evenementen of lezingen zijn in de boekhandel of de boekhandel boekentips wil delen. De frequentie wordt door de boekhandel bepaald. Dit kan wekelijks, maandelijks of nooit gebeuren. Libris.nl heeft geen invloed op de inhoud van de nieuwsbrief.
  • Afmelden van de boeken-, ebook- of lokale nieuwsbrief is mogelijk onderaan in elke nieuwsbrief, die u van ons ontvangt of door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. uw favoriete boekhandel.

Indien u zich opgeeft voor de nieuwsbrief, gaan we ervan uit dat u kennis heeft genomen van de algemene voorwaarden, privacy policy en cookiestatement.

pro-mbooks2 : libris