De Nieuwe Boekhandel: uitgelezen locatie voor uw boekpresentatie

Lachende gezichten, klinkende glazen, trotse toehoorders en een gloednieuw boek dat direct over de toonbank vliegt. Steeds vaker presenteren uitgeverijen hun nieuwe titel trots in de sfeervolle ruimte van onze boekwinkel. Want hoe doet u het vak meer eer aan dan wanneer u uw gasten letterlijk tussen de boeken verwelkomt?

De Nieuwe Boekhandel werd onlangs door het NRC Handelsblad verkozen tot een van de beste boekwinkels van Amsterdam. Wekelijks organiseren wij diverse uiteenlopende literaire evenementen en verwelkomen we tot wel tachtig gasten. De winkel beschikt over alle faciliteiten om uw boekpresentatie tot een groot succes te maken. Naast een keuken met koel- en vrieskast, toilet en garderobe is er bijvoorbeeld ook een beamer met scherm aanwezig en een uitgebreid geluidssysteem. Tientallen bands en dichters traden al versterkt op tussen de boekenkasten. Bovendien geven we uw evenement de nodige aandacht op onze druk bezochte Twitter-, Facebook- en Instagrampagina's.

Hapjes en drankjes zijn geregeld

Onze medewerkers heten uw gasten hartelijk welkom en voorzien hen van een hapje en een drankje. Wij zorgen voor biologische fruitsappen, frisdrank, bruisend bronwater en andere verfrissingen naar uw wens. Op schalen liggen zoutjes van de banketbakker uit de straat en desgewenst regelen we ook andere heerlijke borrelhapjes. Zelf cateren is ook mogelijk in overleg. Oh, en natuurlijk heeft u ook naar de afwas geen omkijken.

Met De Nieuwe Boekhandel kiest u niet alleen voor een bijzondere en sfeervolle locatie, u biedt uw leesgrage gasten ook een welkom moment om nog even tussen nieuwe boeken te snuffelen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide kinderboekenafdeling die regelmatig dankbaar wordt ontvangen vanwege last-minute verjaardags- en kraamcadeaus. En natuurlijk helpen onze medewerkers ook tijdens boekpresentaties graag met het vinden van de titel die u zoekt of het perfecte geschenk.

Onze fascinerende Wall of Fame

Tot slot zet iedere bezoekende auteur in De Nieuwe Boekhandel onder toeziend oog van alle gasten zijn of haar handtekening op de Wall of Fame. Iedere dag opnieuw kijken klanten gebiologeerd naar deze tientallen namen op de witte muren. Veel ervan zijn goed voor verrassende anekdotes, die onze medewerkers dan ook graag delen. Een greep uit de meer dan tweehonderdvijftig krabbels: Dave Eggers, Linda de Mol, Anna Drijver, Gijs Scholten van Aschat, Thomas Acda, Freek en Hella de Jonge.

Willen uw gasten na afloop een hapje eten dan biedt de buurt diverse mogelijkheden. Zo is er het naastgelegen Podium Mozaïek, het uitstekende Wilde Westen en café-restaurant Bar Roseval iets verderop. Verder proosten op een geslaagde boekpresentatie kan ook in café ’t Lommertje met bijzondere speciaalbieren op de tap, en BoLobier op fles.

Gemakkelijk bereikbaar met auto en OV

De Nieuwe Boekhandel is goed bereikbaar, zeker voor Amsterdamse begrippen. Per auto bent u er direct via de nabijgelegen afrit van de A10/Ring Amsterdam. In de buurt zijn bovendien diverse parkeermogelijkheden, waaronder een garage. Daarnaast stoppen er in de buurt diverse tram- en buslijnen, waarvan enkele zelfs recht voor de deur, en ligt Station Sloterdijk slechts twee kilometer verderop.

De Nieuwe Boekhandel staat garant voor een bijzondere boekpresentatie in een buurt die bruist van innovatie en creativiteit. Wij staan open voor uw wensen en denken graag mee: elk vernieuwend idee juichen we toe. Bovendien betaalt u geen zaalhuur en berekenen wij voor de hapjes en drankjes enkel de kostprijs door. Overigens verzorgen wij ook boekverkoop bij presentaties op locatie.

Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken, koffie en thee staat altijd klaar. Of neem contact op met eigenaar Monique Burger via e-mail: [email protected] of bel 020-4867722.

pro-mbooks3 : libris