De Nieuwe Boekhandel genomineerd voor Boekhandel van het Jaar!

De Nieuwe Boekhandel is tweede geworden bij de verkiezing Beste Boekhandel van Nederland. Lees hier wat de mysteryshopper en jury over ons schrijven.

 

De Nieuwe Boekhandel beste boekhandel in het MKB!

Uit het juryrapport van de MKB-Award:

"De Nieuwe Boekhandel maakt indruk door de vernieuwende en enthousiaste wijze van het bewerken van een traditionele branche, het interactieve klantencontact, het "optrekken" van de buurt en de succesvolle combinatie van clicks & bricks."Hiermee wonnen we de tweede prijs in een spannende strijd om de landelijke MKB-Award, waar bedrijven uit allerlei branches aan meededen. Waar de winnaar, een bedrijf in ledverlichting, een internationale expansiedrift toonde, willen wij ons voorlopig richten op de lokale markt en de focus leggen op verdere ontwikkeling van De Nieuwe Boekhandel. Wij zijn er ontzettend trots op, dat we ons nu de beste boekhandel in het Midden- en Kleinbedrijf mogen noemen!

MKB-Award Met Jurylid Marja Ruigrok
Monique Burger (r) met jurylid Marja Ruigrok

 

Beste boekverkoper 2010: Monique Burger, eigenaresse van De Nieuwe Boekhandel

"Iemand die enorme risico's durft te nemen in deze tijd, ze is bevlogen, ze houdt van uitdagende presentaties; een groep satanisten die voor haar winkel staat is haar niet vreemd, iemand die een 'kleine' titel tot een groot succes kan maken en naast haar werkzaamheden fanatiek hardloopt en haar kinderen opvoedt. Iemand die heel goed de nieuwe media inzet voor promotionele activiteiten. Naar aanleiding van deze shortlistnominatie gaf ze een grote fuif. Ze is continu bezig met ludieke acties zoals niet goed-geld terug."

Degene die de Albert Hogeveen Bokaal krijgt uitgereikt is iemand die opvalt door een eigenzinnige keuze, die durft te investeren in minder 'commerciële' titels. Iemand die met een persoonlijke benadering van klanten een grote vaste klantenkring heeft opgebouwd, die een stempel op de winkel drukt, een groot organisator is en beschikt over de nodige durf en een berg aan enthousiasme." 
"Na rijp beraad heeft de jury besloten dat de Albert Hogeveen Bokaal, de prijs van de Beste Boekverkoper 2010 gaat naar: Monique Burger! 

"De adviezen voor Monique zijn altijd raak, ze heeft me nooit teleurgesteld."

"Altijd vrolijk en goedlachs. Een perfecte gastvrouw voor een prachtige winkel."

"Heel enthousiast, veel vakkennis, verzint goede acties en is bovenal heel communicatief

pro-mbooks2 : libris