maart

Murat Isik komt naar de Omslag

vrijdag 16 maart 2018

Interview met Murat Isik, schrijver van het boek Wees Onzichtbaar door Marieke Verhoeven.
 
Toegang €2,50 (incl. koffie/thee).
Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de balie of te reserveren via mail of telefoon (073-5213488 of [email protected]

Meer informatie

Poëzie college deel 2 door Frank Verhallen

woensdag 21 maart 2018

Een avondje theorie: de genres, de namen en de klassiekers.

Nu we weten wat poëzie is, staan we stil bij wie en wat de grote namen en genres zijn. Frank Verhallen, neerlandicus, en onder meer schrijver, theaterdirecteur en poëzierecensent geeft een 2 delige collegereeks. Op 21 maart deel 2.

Meer informatie

april

Bookstore day bij de Omslag

zaterdag 14 april 2018

Op zaterdag 14 april 2018 vindt de tweede Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren we de boekwinkel en de lezer, ook bij de Omslag. Wij krijgen Bert Wagendorp op bezoek! Lees verder voor het gehele programma! Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

Meer informatie

juni

Lezing Laura Vink

vrijdag 8 juni 2018

Laura Vink is fotograaf, reiziger en ondernemer. Onlangs verscheen de 2e druk van Laura's boek Reisfotografie met handige en leerzame tips en bijna 600 foto's uit 40 landen! Laura won een beurs voor talentvolle natuurfotografen en haar foto's stonden onder andere in National Geographic.

Al twee keer eerder gaf Laura een lezing bij ons in de winkel die beide keren druk bezocht waren. Zo vlak voor de vakantie komt ze ook dit jaar weer met tips en boeiende verhalen uit de praktijk.  

Toegang: € 2,50 incl koffie/ thee, graag aanmelden via [email protected]

Meer informatie

juli

Willem Asman signeert

zaterdag 7 juli 2018

Willem Asman, winnaar van de Gouden Strop 2018 komt bij ons langs!

Feliciteer hem met de prijs en laat je boek (en) signeren

 

Willem is aanwezig van 15.30 tot 16.15 uur, op zaterdag 7 juli

Meer informatie

september

Gruffalo op bezoek

zaterdag 8 september 2018

De opening van het nieuwe centrum in Rosmalen laten we natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Wij krijgen grrruuuuwelijk leuk bezoek!  Kom om 13.u de Gruffalo knuffelen of een vette high 5 geven!

Meer informatie

Gruffalo nog een keer op bezoek

zondag 9 september 2018

De opening van het nieuwe centrum in Rosmalen laten we natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Wij krijgen grrruuuuwelijk leuk bezoek!  Kom om 13.u de Gruffalo knuffelen of een vette high 5 geven!

 

Meer informatie

Lezing van Rene van Rijckevorsel

vrijdag 21 september 2018

Vrijdag 21 september komt René van Rijckevorsel , de auteur van Zwanenbroeders naar de Omslag. Het boek Zwanenbroeders gaf René al de naam de Bossche Dan Brown

Meer informatie

oktober

Mini workshop: handletter je eigen boekenlegger

vrijdag 12 oktober 2018

Workshop: maak een vriendschapsboekenlegger

Heb jij ook een vriendje of vriendinnetje waar je het liefst elk uur van de dag mee wil spelen? En zijn jullie allebei gek op lezen & knutselen? Kom dan samen naar de mini workshop: ‘handletter een boekenlegger’. Handletteren is het tekenen van mooie, verschillende letters met de leukste versieringen. In de mini workshop leer je hoe je deze zelf of samen met vriendje of vriendinnetje kan maken. Je krijgt dan hulp van Ceciel (van het creatieve bedrijf Ceciel Maakt). Zij is een creatieve mama die gek is op tekenen & handletteren en jou dat met veel plezier wil leren.

Wat maakt deze mini workshop zo tof: iedereen kan dit leren. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben om toch mooi te kunnen handletteren. Dus kom het zeker proberen!

De mini workshop wordt gehouden aan het eind van de Kinderboekenweek, op vrijdag 12 oktober van 15.30 - 16.30 uur bij Boekhandel De Omslag in Rosmalen. Graag horen we van te voren of je komt. Dat kan je laten weten door te mailen naar [email protected] .

Deelname aan de mini workshop kost € 5,- p.p. Aan het einde van de workshop neem je dan een prachtig, versierde boekenlegger zelf mee naar huis (of je geeft hem aan je vriendje of vriendinnetje ).

 

 

Meer informatie

Wijnproeverij van wijnhuis Rosmalen met sommelier Jan-Willem van der Hek

zondag 14 oktober 2018

Wijnhuis Rosmalen organiseert haar jaarlijkse wijnproeverij in Brasserie Fleurie. Ze hebben een zeer ruime keuze aan wijnen open om te proeven en te bestellen. 

 

Meer informatie