oktober

Mini workshop: handletter je eigen boekenlegger

vrijdag 12 oktober 2018

Workshop: maak een vriendschapsboekenlegger

Heb jij ook een vriendje of vriendinnetje waar je het liefst elk uur van de dag mee wil spelen? En zijn jullie allebei gek op lezen & knutselen? Kom dan samen naar de mini workshop: ‘handletter een boekenlegger’. Handletteren is het tekenen van mooie, verschillende letters met de leukste versieringen. In de mini workshop leer je hoe je deze zelf of samen met vriendje of vriendinnetje kan maken. Je krijgt dan hulp van Ceciel (van het creatieve bedrijf Ceciel Maakt). Zij is een creatieve mama die gek is op tekenen & handletteren en jou dat met veel plezier wil leren.

Wat maakt deze mini workshop zo tof: iedereen kan dit leren. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben om toch mooi te kunnen handletteren. Dus kom het zeker proberen!

De mini workshop wordt gehouden aan het eind van de Kinderboekenweek, op vrijdag 12 oktober van 15.30 - 16.30 uur bij Boekhandel De Omslag in Rosmalen. Graag horen we van te voren of je komt. Dat kan je laten weten door te mailen naar [email protected] .

Deelname aan de mini workshop kost € 5,- p.p. Aan het einde van de workshop neem je dan een prachtig, versierde boekenlegger zelf mee naar huis (of je geeft hem aan je vriendje of vriendinnetje ).

 

 

Meer informatie

Wijnproeverij van wijnhuis Rosmalen met sommelier Jan-Willem van der Hek

zondag 14 oktober 2018

Wijnhuis Rosmalen organiseert haar jaarlijkse wijnproeverij in Brasserie Fleurie. Ze hebben een zeer ruime keuze aan wijnen open om te proeven en te bestellen. 

 

Meer informatie

Lezing Nicole Harmsen, auteur van de roman De Rusluie

vrijdag 19 oktober 2018

Nicole Harmsen schreef met 'De Rusluie' een filmisch epos waarin de gevoelens van een bonte schakering avonturiers invoelbaar zijn gemaakt; een boek over vrijheid, handelsgeest en doorzettingsvermogen, maar ook over het perpetuum mobile van haat en liefde, oorlog en vrede, dood en leven.

Meer informatie