Welkom bij De Omslag

Let op: in verband met de vakantie zijn er in augustus geen koopavonden. Op vrijdag 5, 12,19 en 26 augustus sluiten we om 18:00u. Goede vakantie!

Boekhandel de Omslag is de leukste boekhandel van Brabant! De winkel is een plek waar iedereen op zoek kan gaan naar zijn of haar favoriete boek. Zoek je een kinderboek, roman, thriller, kookboek of reisgids ? We staan altijd voor je klaar met goed advies! Maar ook als je op zoek bent naar kaarten, spelletjes of andere cadeautjes, bij ons kan je altijd slagen!

De Omslag is ingericht in een gezellige Scandinavische sfeer. Met grote regelmaat organiseren we lezingen, workshops of signeersessies en we nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Kijk op onze website om te zien welke activiteiten er zijn. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan zorgen wij ervoor dat je niks mist. Tot snel!

Wij werken samen met....

Wij hebben onze krachten gebundeld met de Verkadefabriek. De Verkadefabriek is dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch, het culturele hart van de stad. Met jaarlijks zo'n 7.000 activiteiten; theater, cabaret, film, dans, muziek, debat, eten en drinken. Je vindt onze boeken in de winkel van de Verkadefabriek en ze worden verkocht tijdens literaire activiteiten.

 Zin in een film of een voorstelling? Klik voor het aanbod op het logo

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief, stuur een mail naar: [email protected] en we zetten je op onze verzendlijst. Zo blijf op de hoogte van de leukste verhalen, leestips, workshops en lezingen bij De Omslag. Natuurlijk kan je ook in winkel aangeven dat je voortaan onze nieuwsbrief wil ontvangen!

Evenementen en lezingen

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 12 t/m 18 aug

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Nieuw in de boekhandel!

De 6:20 man

David Baldacci

€ 24,99
Voormalig Army Ranger Travis Devine werkt als financieel analist op Wall Street. Zes dagen per week neemt hij de trein van 6:20 om naar New York te forenzen. Wanneer op een dag een van zijn collega’s wordt vermoord, wordt Travis aangemerkt als verdachte. Tegelijkertijd wordt hij door Homeland Security onder druk gezet om zijn baas, multimiljonair Bradley Cowl, te bespioneren. Weigeren is geen optie, want de geheime dienst dreigt de duistere reden naar buiten te brengen waarom Travis het leger heeft moeten verlaten. Langzaam maar zeker komt Travis erachter dat de financiële wereld waarin hij verstrikt is geraakt, net zo dodelijk is als de oorlogen waarin hij als Ranger vocht. En veel verraderlijker…

Boekennieuws

Auteur Remco Campert (92) overleden

4-7-2022 De schrijver en dichter Remco Campert is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij overleed afgelopen nacht in zijn woonplaats..

Longlist Libris Geschiedenis Prijs 2022 bekendgemaakt

2-7-2022 De longlist met tien kanshebbers voor de Libris Geschiedenis Prijs 2022 is 2 juli bekendgemaakt in dagblad Trouw Uit een lijst van..

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris