Welkom

Lieve klanten,

In een tijd waarin niets zeker is willen we jullie bedanken voor alle support. Wat een betrokkenheid, het is hartverwarmend. Zowel online als offline voelen we ons zeer gesteund! Fijn dat we nu open zijn en jullie ook in de fysieke winkel mogen ontvangen. 

Onze winkel is één grote inspiratiebron en wij denken graag met jullie mee op zoek naar het perfecte cadeau. Kom langs en laat je verrassen! Liever winkelen vanuit huis? Dat kan natuurlijk hier! We bezorgen alles bij je thuis (zonder bijkomende kosten) en pakken het natuurlijk mooi in! Weet je nog niet precies wat je wilt hebben? Dan kunnen we natuurlijk ook op afstand advies geven. Het lokaal winkelen blijft voor ons heel belangrijk en we willen jullie op alle mogelijke manieren van dienst zijn:

- Stuur een mailtje naar [email protected]
- Verstuur een PB via Facebook
- Uiteraard kun je ook met een van ons bellen via 0412-622431

Graag tot snel, zowel online als offline! 

Team Derijks
Astrid - Anjo - Hanny - Irma - Lonneke - Marlies

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 14,99 voor € 4,99
Actieperiode: 13 t/m 19 mei 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Het nieuwe boek van Lucinda Riley, reserveer nu, verschijnt 24 mei

De geheimen van de kostschool

Lucinda Riley

€ 24,99
In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen wordt op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk een leerling dood aangetroffen. De schokkende gebeurtenis is volgens het schoolhoofd een tragisch ongeval, maar de politie is daar niet zo zeker van. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet en probeert door te dringen in de gesloten wereld van de kostschool. Maar al snel nemen de gebeurtenissen een verontrustende wending, en blijkt er veel meer aan de hand dan een noodlottig ongeval. Jazz komt steeds meer te weten over de docenten, leerlingen en oud-leerlingen van de school, maar als een van de verdachten vermist wordt en er in de kelder een gruwelijke ontdekking gedaan wordt, weet Jazz dat ze snel moet handelen. De kostschool verbergt geheimen die duisterder zijn dan Jazz ooit had kunnen vermoeden… De geheimen van de kostschool is een razend spannend verhaal waarin familiebanden en hartverscheurende geheimen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt. ‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad ‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

Boekennieuws

Auteur Jeroen Brouwers (82) overleden

11-5-2022 De schrijver, polemist en essayist Jeroen Brouwers is overleden, meldt zijn uitgever Atlas Contact. Hij won vorig jaar de Libris..

Wormmaan van Mariken Heitman wint de Libris Literatuur Prijs 2022

9-5-2022 Wormmaan van Mariken Heitman heeft de 29ste Libris Literatuur Prijs gewonnen en het bijbehorende prijzengeld van 50.000 euro. De..

Terra Ultima wint Woutertje Pieterse Prijs 2022

2-4-2022 Debutanten Raoul Deleo en Noah J. Stern zijn de winnaars van de 35e Woutertje Pieterse Prijs voor het mooiste kinderboek van het..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris