Welkom

Lieve klanten,

In een tijd waarin niets zeker is willen we jullie bedanken voor alle support. Wat een betrokkenheid, het is hartverwarmend. Zowel online als offline voelen we ons zeer gesteund! Fijn dat we nu open zijn en jullie ook in de fysieke winkel mogen ontvangen. 

Onze winkel is één grote inspiratiebron en wij denken graag met jullie mee op zoek naar het perfecte cadeau. Kom langs en laat je verrassen! Liever winkelen vanuit huis? Dat kan natuurlijk hier! We bezorgen alles bij je thuis (zonder bijkomende kosten) en pakken het natuurlijk mooi in! Weet je nog niet precies wat je wilt hebben? Dan kunnen we natuurlijk ook op afstand advies geven. Het lokaal winkelen blijft voor ons heel belangrijk en we willen jullie op alle mogelijke manieren van dienst zijn:

- Stuur een mailtje naar [email protected]
- Verstuur een PB via Facebook
- Uiteraard kun je ook met een van ons bellen via 0412-622431

Graag tot snel, zowel online als offline! 

Team Derijks
Astrid - Anjo - Hanny - Irma - Lonneke - Marlies

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 24 t/m 30 juni 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Verschijnt binnenkort, reserveer nu!

ABCDeelder

Ari Deelder

€ 22,99
‘Waar je niet bij bent gebeurt niet’, was een van de vele levensmotto’s van Jules Deelder, dichter, performer, drummer, nachtburgemeester en icoon. Virtuoos en onvoorwaardelijk leefde hij in het middelpunt van het heelal. Met dezelfde kracht als haar vader heeft Ari Deelder zich opgeworpen als biograaf. Langzaam maar zeker vindt ze haar weg in de tot de nok toe gevulde magazijnen met uitpuilende archieflades, stapels dozen en overvolle kasten. Het is een archief vol rariteiten, memorabilia, foto’s, platen, brillen, horloges, kostuumpakken, aanstekers en andere verzamelingen. Jules’ lades liggen vol beschreven papiertjes, onbetaalde rekeningen, niet-ontwikkelde foto’s, herinneringen, dreigbrieven, schetsen, eerste en laatste pagina’s van verschillende verhalen, sinterklaasgedichten, tapes en vreemde collecties. Het ABCDeelder is een greep uit het nog lang niet volledig uitgezochte archief, waarbij de items zijn geordend volgens de letters van het alfabet. Het geeft een prachtig inkijkje in het universum van J.A. Deelder. Ari doet de naam Deelder eer aan, de begeleidende teksten die zij bij de objecten schreef zijn scherp, gevat en ontroerend en soms even zwart als het zwartste zwart van haar vader.

Boekennieuws

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..

Winnaars Nederlandse Thrillerprijzen bekend

9-6-2022 Tijdens de Avond van het Spannende Boek werden de Nederlandse thrillerprijzen uitgereikt: de Hebban Thrillerprijs, de Zilveren..

Gegijzeld van Chinouk Thijssen wint de prijs van de Jonge Jury 2022

9-6-2022 De winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2022 is het boek Gegijzeld van Chinouk Thijssen. Voorafgaand aan de Dag van de Jonge..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris