Knielen op een bed violen (geïllustreerd)

Jan Siebelink Taal: Nederlands

Paperback

€ 15,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Knielen op een bed violen (geïllustreerd)

Paperback

€ 15,00

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Op een beslissend punt in zijn volwassen bestaan heeft Hans Sievez een diep-religieuze ervaring; hij is ervan overtuigd voor een kort moment in direct contact met God te hebben gestaan. In de daaropvolgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Zijn huwelijk en de relatie met zijn twee zoons komen onder grote druk te staan.
Knielen op een bed violen, bekroond met de AKO Literatuurprijs 2005, behoort tot de grootste literaire sensaties van de afgelopen jaren.
Vijf jaar geleden verscheen ter gelegenheid van de vijfenzeventigste verjaardag van Jan Siebelink een speciale uitgave met fragmenten uit Knielen op een bed violen en tien daarop geïnspireerde houtsneden van beeldend kunstenaar Klaas Gubbels. De sobere sfeer van zijn werk past uitstekend bij het proza van Siebelink. Nu zijn die beelden opgenomen in de integrale roman en voor deze nieuwe editie maakte Klaas Gubbels ook een vijftiental nieuwe houtsneden. De veelheid van vorm en kleur is een feest voor het oog en versterkt de leeservaring van deze evergreen.

<>Zo brengt de aarde je vanzelf, maar heel geleidelijk, de diepte in.
ISBN
9789403151007
Vorm
Paperback
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Verschenen
28-02-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
512 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris