Team Derijks

Derijks heeft een enthousiast en gevarieerd team van medewerkers. Scroll naar beneden om meer te lezen over wat ons bezig houdt.

Astrid Derijks

Astrid is de trotse eigenaresse van boekhandel Derijks en staat aan het hoofd van dit vakkundige en fijne team. Opgegroeid tussen de boeken, de twee generaties Derijks voor haar zeer dankbaar voor dit voorrecht, geniet zij dagelijks van het mooie boekenvak. Het contact met klanten, meedenken, adviseren en op zoek naar het perfecte cadeau vindt ze het leukst. Service en kwaliteit staan bij haar en haar medewerkers voorop. Astrid heeft een voorkeur voor literatuur en daarnaast een brede interesse. En met twee opgroeiende kinderen ook helemaal thuis in de kinderboeken. Het boekenvak is momenteel erg in beweging: de komst van elektronisch lezen, shoppen op internet en social media bieden nieuwe kansen. 'Deze grijpen we met beide handen aan om onze service nog verder uit te breiden, aldus Astrid. 'Heel graag tot ziens in onze (web)winkel!'


Anjo Goetheer

Vanaf de laatste verbouwing in 2010 werkt Anjo met veel plezier bij Derijks. Inmiddels heeft ze de vakopleiding voor de boekhandel gevolgd en daarna samen met Astrid de opleiding “boekondernemer van de toekomst” doorlopen. Dit omdat ze, gezien de huidige veranderingen in het boekenvak, het belangrijk vindt om onze kennis en vaardigheden in te zetten om te zorgen dat klanten onze winkel blijven vinden. Sfeer, beleving en echt persoonlijk contact is hierbij volgens haar van groot belang. Daarnaast vindt ze het een leuke uitdaging om het assortiment te presenteren. Anjo heeft een brede interesse. Ze leest graag literaire romans, is dol op kookboeken maar kunst en psychologie hebben ook haar aandacht. Zoals Anjo altijd zegt: ‘Werken bij Derijks is werken in een enorme snoepwinkel”.

Hanny Boschman

 

Sinds oktober 2016 werkt Hanny met heel veel enthousiasme bij Derijks.  Na jaren samen met een vriendin een eigen boekhandel in Helmond te hebben gerund, is na rijp beraad maar met pijn in het hart besloten hiermee te stoppen. Met deze achtergrond voelt zij zich natuurlijk helemaal thuis in het boekenvak en geniet ervan weer te werken in een leuk, enthousiast en gedreven team en omgeven te zijn door boeken en alle andere mooie (cadeau)artikelen die bij Derijks te vinden zijn.


Zij leest graag literatuur en psychologische thrillers, maar heeft daarnaast belangstelling voor veel andere rubrieken.


Het contact met klanten, hen helpen bij het vinden van het juiste boek of ander artikel, zodanig dat de klant met een goed gevoel de deur uit gaat, dat is voor haar belangrijk. Een klant moet zich vooral welkom voelen en graag binnen lopen voor advies of om lekker rond te neuzen.

Lonneke Gielis

Sinds 1 oktober 2017 is ook Lonneke een gezicht in de winkel wat je vaker ziet. Na haar opleiding aan de Kunstacademie heeft zij 20 jaar in de theaterwereld gewerkt als kostuumontwerpster. Maar ruim negen jaar geleden maakte ze de switch naar de boekenwereld. Boeken zijn voor haar een grote passie: Italiaanse literatuur en Scandinavische thrillers. Absolute favorieten zijn Paolo Cognetti, Fausto Brizzi, Börjlind en Jo Nesbø. Dus niet gek dat ze haar draai al helemaal heeft gevonden bij Derijks. Maak zelf kennis met haar en laat je inspireren door haar ervaring!

 

Irma Dielissen

 

Sinds kort kun je een nieuw gezicht in de winkel tegenkomen. Maak kennis met Irma!

pro-mbooks2 : libris