Welkom

Lieve klanten,

In een tijd waarin niets zeker is willen we jullie bedanken voor alle support. Wat een betrokkenheid, het is hartverwarmend. Zowel online als offline voelen we ons zeer gesteund! Fijn dat we nu open zijn en jullie ook in de fysieke winkel mogen ontvangen. 

Onze winkel is één grote inspiratiebron en wij denken graag met jullie mee op zoek naar het perfecte cadeau. Kom langs en laat je verrassen! Liever winkelen vanuit huis? Dat kan natuurlijk hier! We bezorgen alles bij je thuis (zonder bijkomende kosten) en pakken het natuurlijk mooi in! Weet je nog niet precies wat je wilt hebben? Dan kunnen we natuurlijk ook op afstand advies geven. Het lokaal winkelen blijft voor ons heel belangrijk en we willen jullie op alle mogelijke manieren van dienst zijn:

- Stuur een mailtje naar [email protected]
- Verstuur een PB via Facebook
- Uiteraard kun je ook met een van ons bellen via 0412-622431

Graag tot snel, zowel online als offline! 

Team Derijks
Astrid - Anjo - Hanny - Irma - Lonneke - Marlies

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 5 t/m 11 aug 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Nieuw in de boekhandel!

De 6:20 man

David Baldacci

€ 24,99
Voormalig Army Ranger Travis Devine werkt als financieel analist op Wall Street. Zes dagen per week neemt hij de trein van 6:20 om naar New York te forenzen. Wanneer op een dag een van zijn collega’s wordt vermoord, wordt Travis aangemerkt als verdachte. Tegelijkertijd wordt hij door Homeland Security onder druk gezet om zijn baas, multimiljonair Bradley Cowl, te bespioneren. Weigeren is geen optie, want de geheime dienst dreigt de duistere reden naar buiten te brengen waarom Travis het leger heeft moeten verlaten. Langzaam maar zeker komt Travis erachter dat de financiële wereld waarin hij verstrikt is geraakt, net zo dodelijk is als de oorlogen waarin hij als Ranger vocht. En veel verraderlijker…

Boekennieuws

Auteur Remco Campert (92) overleden

4-7-2022 De schrijver en dichter Remco Campert is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij overleed afgelopen nacht in zijn woonplaats..

Longlist Libris Geschiedenis Prijs 2022 bekendgemaakt

2-7-2022 De longlist met tien kanshebbers voor de Libris Geschiedenis Prijs 2022 is 2 juli bekendgemaakt in dagblad Trouw Uit een lijst van..

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris