De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Als we de voorstanders van Het Nieuwe Werken moeten geloven, kun je al bij leven in de hemel komen. Je hoeft alleen maar believer te worden van de nieuwste religie op de werkvloer: HNW. Het Nieuwe Werken. Beter voor bedrijven, beter voor werknemers, beter voor de samenleving, beter voor alles en iedereen.
In True or False: Het Nieuwe Werken onderzoekt Jan Dijkgraaf, oud-loonslaaf en tegenwoordig zelfstandig actief als (onder veel meer) schrijver van managementboeken, of al die claims van de apostelen van de kerk die Het Nieuwe Werken heet gelijk hebben. Dat gebeurt niet op droge, semiwetenschappelijke wijze, maar vrolijk, humoristisch en soms zelfs een tikkie bot. Waarbij zijn bullshit-detector Dijkgraafs belangrijkste wapen is.
True or False: Het Nieuwe Werken geeft voor- én tegenstanders van HNW bergen munitie. Daarnaast helpt de auteur beide partijen om tot een werkbaar compromis te komen. Want bij HNW hoort ook: als je tijd investeert in het lezen van een boek, moet er wel smart-output te zien zijn. Dus.
ISBN
9789045314884
Vorm
Paperback
Uitgever
BBNC Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
15-09-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris