De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 9,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

* Ze voedt je kleinkinderen op voor galg en rad
* Ze vindt dat je je kleinkinderen te veel verwent
* Ze trekt haar eigen moeder voor
* Ze terroriseert jouw zoon
* Ze liegt alles bij elkaar
* Ze mag van je zoon kritiek hebben op jou
* Ze stopt je kleinkinderen vol met cola
* Ze weigert je 'ma' te noemen
* Ze kleedt zich als een snol
* Ze roddelt met vriendinnen over jou

De schoonmoeder speelt al jaren een hoofdrol in verhalen over de hedendaagse heks. Want oh, oh, oh, wat is ze toch een secreet, die mevrouw die wel goed genoeg is om op de kleinkinderen te passen als het uitkomt, de plantjes water te geven in de vakantie en de boel te poetsen als schoondochterlief een vriendinnenweekje heeft in een lekker warm land.
De strijd tussen schoonmoeder en schoondochter is een klassieker. Ze houden beiden van dezelfde man, maar kunnen maar al te vaak totaal niet met elkaar overweg. Ligt dat altijd aan de schoonmoeder? Welnee! Daarom is er voor hen nu goed nieuws: dit boekje. Waarin schoonmoeders wordt geleerd hoe ze hun schoondochters zodanig kunnen dresseren, dat het leven voor iedereen weer leuk wordt. Ook en misschien wel vooral voor de schoonmoeder. Want dat verdient ze...
ISBN
9789045315409
Vorm
Paperback
Uitgever
BBNC Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
15-09-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
128 pp.
Genre
Humor & Cabaret
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris