De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 16,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Jan Dijkgraaf gaf sinds hij in 1982 begon met werken direct en indirect leiding aan vele honderden mannen en vrouwen. Bij onder meer het Rotterdams Nieuwsblad, de Haagsche Courant, Panorama, Metro, Management Team en HP/De Tijd kreeg hij als chef en hoofdredacteur te maken met vogels van verschillende pluimage.

Vorig jaar schreef hij, voor managers zoals hijzelf, het in de pers uitstekend ontvangen Handboek voor de keiharde manager.

Maar Dijkgraaf gaf niet alleen leiding, hij kreeg het ook. En de ene keer beter dan de andere. Dus hij snapt ook als geen ander hoe je moet omgaan met keiharde (en andere) managers. Na het handboek voor de dagelijkse praktijk van de manager die geen zin heeft in gezemel en gezanik, van boven en beneden, is het nu dan ook tijd voor de tegenhanger: Hoe overleef ik de keiharde manager?

In dit boek legt Dijkgraaf in humoristische, scherpe bewoordingen uit hoe je als medewerker de sukkel(s) boven je moet managen. Hij presenteert het gif tégen de spreekwoordelijke rat. Niet diplomatiek. Wel: open, eerlijk en effectief.

? Zet helemaal nooit een klacht op de mail
? Laat hem lekker zijn eigen oorlogjes uitvechten
? Declareer altijd te weinig
? Leg het aan met zijn secretaresse
? Ontdek de geheimen van je baas

Jan Dijkgraaf is, naast auteur van cadeau- en managementboeken, spreker, columnist bij Sp!ts en Men's Health, journalist, beroepsprovocateur en voetbalscheidsrechter.
ISBN
9789045311760
Vorm
Paperback
Uitgever
BBNC Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
01-04-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
157 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris