De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 9,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Louis van Gaal in zijn eigen woorden is een selectie van de uitspraken van de man die het Nederlands elftal naar het WK voetbal in Brazilië bracht. Al als voetballer was Louis van Gaal (Amsterdam, 8 augustus 1951) nogal overtuigd van zijn visie. Maar hij ontbeerde het talent om in die rol 'de beste van Amsterdam, Nederland, Europa en de rest van de wereld' te worden. Als trainer werd hij dat, zo vond hij, wel, toen hij met Ajax in 1995 de Champions League won. Sindsdien trok hij langs topteams als Barcelona, Bayern München en tot twee keer toe het Nederlands elftal en overal lag het als het goed ging aan hem en als het fout ging aan anderen. Tussendoor schoffeerde hij zijn 'vrienden van de pers' zo ongeveer bij elke gelegenheid en liet hij zelden na zijn visie op 'de totale mens' met het nodige fanatisme te prediken. Kortom: Louis van Gaal in zijn eigen woorden is een verzameling uitspraken die er mogen zijn van een man die zonder meer een van de beste voetbaltrainers is die Nederland ooit heeft voortgebracht. Wat dat staat vast: Van Gaal maakt het vaak waar.
ISBN
9789045316529
Vorm
Paperback
Uitgever
BBNC Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
15-05-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Naslagwerken & Woordenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris