De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,02

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Wanneer Sanne en Stephanie elkaar tegen komen na een strandwandeling, lijken ze meer gemeen te hebben dan dat ze hadden vermoed. Beide betrapten hun partner op overspel. De dames vinden elkaar in de storm van emoties die ze beide doormaken. De manier waarop ze deze gebeurtenissen integreren in hun levens verschilt echter enorm. Terwijl Stephanie zich terug trekt om haar wonden te helen, besluit Sanne al haar monogame overtuigingen in vraag te stellen. Ze gaat op zoek naar een antwoord op de vraag waarom zovelen te maken krijgen met ontrouw. Ze stelt niet alleen zichzelf in vraag, maar ook onze maatschappij. Langzaam maakt ze zich los van haar geconditioneerde gedachten om dan haar eerste stapjes te zetten in een open relatie. Al zoekend naar een nieuwe waarheid wordt ze geconfronteerd met een innerlijke strijd tussen haar oude overtuigingen en het verlangen naar nieuwe erotische ontdekkingen.
ISBN
9789402157536
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
10-05-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
124 pp.
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris