De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 22,95

Afwijkende levertijd: 10 tot 12 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

In dit boek staan ruim 250 beschouwingen die qua datum gedateerd lijken, maar stuk voor stuk nog steeds akelig actueel blijken te zijn. Binnen heel veel aangehaalde voorbeelden zijn de perspectieven minimaal, tenzij Nederland alsnog een democratie wordt, wat we tot nu toe nooit zijn geweest. Het voorgestelde Alternatieve (Democritische Democrale) Staatsbestel zal na een Pluchen Revolutie voor echte democratie, deskundigheid en transparantie zorgen, met als gevolg eerlijkheid, gerechtigheid en meer welzijn voor alle Nederlanders. Rients Hofstra is na vijf romans ook in staat kort en bondig problemen te beschrijven en te analyseren om daarna verscheidene van een oplossing te voorzien, door anders te denken. Dit boek zou tussen de vakliteratuur van leraren maatschappijleer niet misstaan, terwijl parlementariërs, leden van Provinciale Staten en raadsleden het als verplichte kost voorgeschoteld zouden moeten krijgen. Voor politiek geïnteresseerden is dit prettig geschreven boek van meerwaarde, politieke leken zullen op een ontspannen wijze nogal wat eyeopeners tegenkomen, waardoor heel veel duidelijk wordt.
ISBN
9789464062298
Vorm
Paperback
Uitgever
Rients Hofstra
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
302 pp.
Genre
Mens & maatschappij
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris