*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

No time like the future

ebook

Een optimistische kijk op mijn sterfelijkheid

Michael J. Fox Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

No time like the future

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

De hele wereld kent hem als Marty McFly in de Back to the Future-films, als Alex P. Keaton in Family Ties, als Mike Flaherty in Spin City of als een van de vele andere personages die Michael J. Fox vertolkte. Hij werd echter niet alleen beroemd door zijn werk als acteur, maar ook door zijn gevecht tegen de ziekte van Parkinson. Met hart en ziel zet hij zich in voor meer bekendheid van de ziekte en levert hij een belangrijke bijdrage aan het onderzoek naar een remedie.
Nu hij al decennia met parkinson leeft heeft hij een manier gevonden om ermee om te gaan. Maar als hij in 2018 een tumor in zijn ruggengraat blijkt te hebben en na een spoedoperatie opnieuw moet leren lopen, wordt zijn veerkracht nogmaals op de proef gesteld. En wanneer hij na maanden van zware revalidatie eindelijk weer kan lopen maar vervolgens hard ten val komt, kan hij het niet meer opbrengen om positief te blijven en pakken donkere wolken zich samen.

In zijn boek deelt Michael J. Fox zijn persoonlijke verhaal over zijn strijd; over hoop, angst, veerkracht en sterfelijkheid en zijn perceptie van tijd. Ontroerend en bedachtzaam, maar ook met zijn zo kenmerkende gevoel voor humor, biedt No time like the future een fascinerende reflectie op het leven, hoop en de kracht van vriendschap en liefde.
ISBN
9789021423739
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Volt
Druk
2e
Verschenen
17-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
222 pp.
Genre
Biografieën
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris