Wij komen naar Heerlen!

Boekhandel Dominicanen en Coffeelovers nemen hun intrek bij Berden

 

In het warenhuis van Berden wordt een uniek concept gelanceerd op de vierde verdieping van het pand aan de Promenade. Met de komst van Boekhandel Dominicanen Heerlen en Coffeelovers worden samen met de al gevestigde Versloot Koken, Geven & Genieten en lunchcafé Ambiance prachtige producten en ondernemers bij elkaar gebracht op ruim 1.500 m2.

 

Een bezoek aan de vierde verdieping wordt een beleving. Als bezoeker kan je hier dadelijk terecht voor een prachtig assortiment aan boeken, maar ook om wat te lezen onder het genot van een heerlijke kop koffie, cappuccino of een lekkere lunch. Door het vele glas dat aanwezig is, komt de skyline van Heerlen je tegemoet en heb je een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast kan je er terecht voor alles voor in en om het huis en de keuken en de mooiste cadeau-ideeën. De partijen zullen ook samen evenementen, boekpresentaties, signeersessies en tentoonstellingen organiseren omtrent koken en boeken.

  

Paul Berden: “We zijn blij met de komst van Boekhandel Dominicanen Heerlen en Coffeelovers en hiermee een ervaren partner te hebben gevonden voor de verkoop van boeken.”
Ton harmes: “We verheugen ons op de samenwerking. Dat we nu ook de cliëntèle van Berden onze boeken “in huis” kunnen aanbieden is een geweldige uitbreiding.”
pro-mbooks3 : libris