mei

Alliance Française presenteert Martine Cadière: ‘Jacques Brel, aimer jusqu’à la déchirure’

woensdag 25 mei 2022

Op woensdagavond 25 mei om 20.00 uur presenteert Alliance Française een lezing van Martine Cadière: 'Jacques Brel, aimer jusqu’à la déchirure’. Deze lezing is volledig in het Frans.

Le mercredi 25 mai à 20h00, l'Alliance Française présente une conférence de Martine Cadière : 'Jacques Brel, aimer jusqu'à la déchirure'. Cette conférence est entièrement en français.

 

Meld je hier aan/Inscrivez-vous ici

Meer informatie

juni

Feestelijke boekpresentatie - Tim Gladdines

donderdag 2 juni 2022

Tweewerf hoera! Van auteur Tim Gladdines verschijnen maar liefst twee boeken: Geert op het oosten, een literaire jeugdroman, en Willem wil wel slapen, een prentenboek met illustraties van Heike Sofia Villavicencio Rammeloo. 

Namens uitgeverij Marmer, De Eenhoorn, Tim, Heike Sofia en Boekhandel Dominicanen nodigen we je van harte voor de boekpresentatie op 2 juni om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). 

Aanmelden kan via: [email protected]

Meer informatie

Presentatie vertaling 'De Droom van de Rode Kamer' door Silvia Marijnissen en Anne Sytske

donderdag 9 juni 2022

In samenwerking met Confucius Instituut Maastricht bezoeken Silvia Marijnissen en Anne Sytske de Keijser Boekhandel Dominicanen op 9 juni 2022 om 19.00 uur om te vertellen over hun ervaring met de twaalf jaar durende vertaling van ‘De Droom van de Rode Kamer’ en om vragen te beantwoorden in een intieme en interactieve interviewsetting.

Meld je hier aan.

Meer informatie

Lezing 'Crapuul' door Frank Bokern

maandag 13 juni 2022
Op maandag 13 juni om 19.00 uur geeft 'Crapuul'-schrijver Frank Bokern een lezing over zijn bestseller bij Boekhandel Dominicanen. Ontdek het onthutsende verhaal over het Stokstraatkwartier, aangevuld met uniek, niet eerder vertoond beeldmateriaal!
Meld je hier aan voor de lezing óf bij de klantenservice in de boekhandel.
Meer informatie

‘Sjtepke Truk’ gaat Live …

vrijdag 17 juni 2022

In juni 2021 werd het boek ‘Sjtepke Truk’ van en over Laur Rutten uitgebracht. Het boek is inmiddels een jaar ‘onderweg’ en heeft tot nu van veel zijden lovende reacties gehad. Vanwege de gelukkig achter ons liggende maatregelenis het er echter tot nu nog niet van gekomen het boek officieel te presenteren. Maar nu mag het weer, gelukkig kan het weer en gaat het ook gebeuren.

Aanmelden kan via: [email protected] 

Meer informatie

Signeersessie Karin Slaughter

vrijdag 17 juni 2022

Op dinsdag 14 juni verschijnt haar nieuwste boek: ‘Gewetenloos’. En dus bezoekt de wereldberoemde Amerikaanse thrillerschrijfster Karin Slaughter Boekhandel Dominicanen op vrijdag 17 juni voor een signeersessie! Ontmoet je favoriete bestsellerauteur in het echt en neem een gesigneerd exemplaar mee naar huis!

Meer informatie

Expositie VOYAGE - Veer Sikkink

woensdag 22 juni 2022

Zondag 1 mei tot en met woensdag 22 juni 2022 exposeert Veer Sikkink met haar expositie VOYAGE. Klik hier voor de brochure met informatie. 

Meer informatie