Bookstore Day | Frank Schurink: Gedoemanagement

zaterdag 14 april 2018 16:00
Bookstore Day | Frank Schurink: Gedoemanagement

Zaterdag 14 maart om 16.00 uur, op Bookstore Day, geeft Frank Schurink een lezing/workshop over Gedoe­ma­na­ge­ment.

 

Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt.

Wie had ooit gedacht dat juist gedoe super interessant is, als je jezelf wilt ontwikkelen. Gedoe doet iets en wel met je brein. Je brein gaat 'op slot' - in de rode stand - en hoe dat werkt gaat auteur Frank Schurink je uitleggen - en hoe je groen kunt worden. Een lezing doorspekt met luchtigheid, humor, interactie, confrontatie en zeer interessante wetenschappelijke inzichten. Een mooie afsluiter van de Bookstore Day. Niet missen dus.

In het boek ‘Gedoemanagement’ krijg je van 'gedoe-goeroe' Frank Schurink handige tips en verrassende inzichten om je gedoe te managen, zodat je er voortaan opgelucht om kunt lachen. Ontdek hoe en waarom jouw brein op gedoe reageert en hoe je het gedoe weer 'uit' kunt zetten met je eigen aan/uit-knop. Lees hoe je van je rode in je groene brein kunt komen om het beste uit jezelf te halen, en wie wil dat nou niet. 

Frank Schurink is een creatieve duizendpoot. Als bedenker van Gedoemanagement helpt hij mensen om hun persoonlijke mogelijkheden beter te benutten. Hij is ook oprichter-directeur van Okapi Corporate Identity Atelier, dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van passende identiteiten die energie geven en gedoe minimaliseren.

Gedoemanagement is een bestseller en Frank Schurink is een veel gevraagd spreker en trainer bij bedrijven, overheid en onderwijs.

Op www.gedoemanagement.nl zijn meer dan 400 reacties te lezen van deelnemers, zoals deze: “Briljant in al zijn eenvoud. Het daadwerkelijk ermee aan de slag gaan komt later! Veel gelachen om de 'confrontaties', nu even bijkomen. Zoveel om over na te denken.”

pro-mbooks2 : libris