Nora French: Gezond Fastfood

maandag 2 april 2018 15:00
Nora French: Gezond Fastfood

Maandag 2 april, Tweede Paasdag, is Nora French om 15.00 uur te gast bij Boekhandel Dominicanen. Zij is de schrijfster van het boek Gezond fastfood, 100 snelle, smakelijke en simpele recepten voor het hele gezin. In februari stond Nora nog op de Gezondheidsbeurs, waar zij veel succes oogstte met haar presentaties in het bloggerstheater.

 

Gezond koken hoeft niet veel tijd en moeite te kosten. Dat bewijst Nora French met haar kookboek Gezond fastfood, met 100 eenvoudige recepten voor lekker en gezond eten voor elk moment van de dag. Een uitkomst voor iedereen die gezond(er) wil eten, maar weinig tijd heeft om uitgebreid inkopen te doen en daarna lang in de keuken te staan. Nora’s recepten zijn ingedeeld op tijd en bevatten pure en onbewerkte ingrediënten die goed betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar zijn.

‘Uit eigen ervaring weet ik dat met een druk leven gezond koken er snel bij in kan schieten. Fastfood is dan een makkelijke, maar ongezonde keuze. Daarom heb ik gezonde fastfoodrecepten samengesteld, waarvoor je geen uitgebreide inkopen hoeft te doen of lang in de keuken hoeft te staan. Laagdrempelige, voedzame maaltijden die passen bij werk, school, sporten, familie en vrienden. Glutenvrij, zonder geraffineerde suikers en bomvol groenten, fruit, gezonde vetten en proteïnen.’

Gezond fastfood bevat naast de recepten ook handige informatie en tips over hoe je gezond fastfood voorbereidt, klaarmaakt en meeneemt. In het kookboek licht Nora ook toe waarom bepaalde ingrediënten gezond zijn.

‘Ik zie een groeiende interesse naar informatie over voedingsrijk eten. In mijn kookboek heb ik ervoor gekozen om de lezer (opnieuw) kennis te laten maken met de goede eigenschappen van alledaagse ingrediënten waarmee ik veel kook, zoals eieren, uien, noten en olijfolie.’

Nora French (1977) groeide op in Berlijn en studeerde in Engeland. Ze werkte vervolgens als PR-, sales- en marketingadviseur voor financiële bedrijven in Londen, Amsterdam en Frankfurt. Inmiddels woont ze met haar gezin in Nederland. Ze volgde haar passie voor gezondheid en werkt nu als gezondheidscoach. Op http://www.noralicious.nl deelt Nora al haar inzichten over simpel en gezond eten.

 

https://www.facebook.com/noralicioushealthyfastfood/videos/562811140765846/

https://www.facebook.com/noralicioushealthyfastfood/videos/566774990369461/

 

Dit evenement is gratis toegankelijk.

Vragen over dit evenement? Stuur een mailtje: [email protected]

pro-mbooks2 : libris