Boektour Marloes de Vries: Volwassen worden is optioneel

zondag 14 april 2019 14:00
Boektour Marloes de Vries: Volwassen worden is optioneel

Zondag 14 april is Marloes de Vries van 14.00 tot 15.00 uur te gast bij Boekhandel Dominicanen om haar boeken te signeren.

Marloes de Vries kan als geen ander de strubbelingen van het leven in een stripje vatten. ‘Volwassen worden is optioneel’ is een bundel van meer dan 100 herkenbare stripjes voor iedereen die technisch gezien al volwassen is maar daar eigenlijk lak aan heeft.

Wat als je leeftijdstechnisch wel volwassen bent, maar daar lak aan hebt? Wat als iedereen om je heen baby’s krijgt, en jij amper een vetplantje in leven kunt houden? Wat als jij auto’s mag besturen, maar er liever eentje van Lego bouwt? In Volwassen worden is optioneel laat Marloes de Vries zien dat volwassen worden is wat je er zelf van maakt.

Marloes de Vries
Marloes de Vries tekent en schrijft al sinds ze klein is, en heeft er haar werk van gemaakt. Na vele boeken van anderen te hebben geïllustreerd is Volwassen worden is optioneel het eerste boek dat geheel van haar hand is.
Marloes heeft meer dan 107.000 volgers op Instagram en tekent wekelijks strips voor Tina en Flair. Naast strips illustreert ze boeken en schrijft ze artikelen voor magazines als Flow en Charlie. 

 

pro-mbooks2 : libris