Concert ArkA Symfonieorkest Maastricht

zondag 11 december 2016 11:00
Concert ArkA Symfonieorkest Maastricht
Op zondag 11 december om 11:00 uur zal het ArkA Symfonie Orkest Maastricht een sfeervol optreden geven in Boekhandel Dominicanen.

 

Het ArkA Symfonie Orkest Maastricht

Het ArkA Symfonie Orkest is een in Maastricht gevestigd projectorkest waarin amateurs en professionals samen op een vernieuwende manier enthousiast en ambitieus muziek maken. Sinds de oprichting in 2002 staat het orkest onder leiding van Manon Meijs.

De blazers van ArkA Symfonie Orkest Maastricht spelen deze ochtend werken van Beethoven, Raff em Haydn. 

Van Ludwig van Beethoven zal het octet opus 103 worden gespeeld voor 2 hobo’s, 2 klarinetten, 2 fagotten en 2 hoorns, van Joseph Joachim Raff de Sinfonietta voor dubbel blaaskwintet opus 188 en van Joseph Haydn nocturnes voor 2 fluiten en 2 hoorns.

Het ArkA Symfonieorkest is ontstaan uit een groeiende behoefte onder gevorderde amateurs in Zuid-Limburg om uitdagend symfonisch repertoire te spelen op een hoog niveau. Opgericht in 2002 in samenwerking met blazersensemble RAAK, is het ArkA Symfonieorkest inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig symfonieorkest, bestaande uit ongeveer zestig musici.

Het concert is gratis toegankelijk. Het concert is buiten de openingstijden van de winkel. De deuren gaan daarom voor de concertbezoeker om 10:40u open, wees op tijd!

Vragen over dit evenement? Stuur een mailtje: [email protected]

pro-mbooks3 : libris