Een mol in... Limburg

zaterdag 10 december 2016 10:30
Een mol in... Limburg
Zaterdag 10 december is om 10:30 de perspresentatie van Een mol in... Limburg bij Boekhandel Dominicanen. Een webserie die gebaseerd is op het populaire TV-programma Wie is de mol?

 

‘EEN MOL IN…’ organiseert elk jaar een geweldige ervaring voor Wie is de Mol-fans. Een week lang gaan tien onbekende Nederlanders en Vlamingen op zoek naar een mol in hun midden. Door opdrachten uit te voeren, verdienen ze geld voor de pot. Dit alles wordt professioneel op film vastgelegd en gemonteerd tot een webserie die gebaseerd is op het populaire tv-programma.

Dit seizoen van ‘EEN MOL IN…’ is opgenomen in Limburg. Doorheen heel het seizoen doen de kandidaten opdrachten in de gehele provincie, waarna we elke avond terugkeren naar Scouting Bunde, onze thuisbasis. Iconische plekken van Limburg passeren de revue. Denk hierbij aan het prachtige centrum van Maastricht, de grotten van Valkenburg en het Drielandenpunt in Vaals. Ook maken we enkele uitstapjes naar het buitenland, naar zowel België als Duitsland.

Ook Boekhandel Dominicanen speelt een rol in deze serie. Onze boekhandel was namelijk het decor van 1 van de opdrachten...

Op zaterdag 10 december is de perspresentatie van de serie in Boekhandel Dominicanen, waarbij de eerste aflevering wordt getoond.

Het seizoen, EEN MOL IN LIMBURG, is vanaf zaterdag 7 januari 2017 te zien op www.eenmolin.nl

Deze presentatie is gratis toegankelijk.

Vragen over dit evenement? Stuur een mailtje: [email protected]

 

Pers -groep

Pers -logo

pro-mbooks2 : libris