In samenwerking met: VLEK

donderdag 29 december 2016 20:30
In samenwerking met: VLEK
In samenwerking met Intro In Situ: VLEK. Op donderdag 29 december 20:30 bij Intro In Situ.

 

VLEK

Poetry Slam

donderdag 29 december 2016 / 20:30 / Intro (werkplaats),

VLEK is een bijzonder gedreven en eigenwijs collectief van musici met hun wortels in de geïmproviseerde muziek, jazz en alternatieve rockmuziek. Een muzikale live-belevenis die zijn weerga niet kent!

Het laatste Vlekconcert van dit jaar is een hele speciale editie. Vergeet alle vorige concerten, vanavond gaan ze confrontatie aan met de Tilburgse stadsdichter Martin Beversluis.

Verwacht een spetterend Slam Poetry gevecht tussen de anarchistische jazzo’s van VLEK en altijd verrassende dichter Beversluis. Stadsdichter Martin Beversluis wordt alom geroemd om zijn performances en deelname aan poetry slams, schreef acht dichtbundels en vierde in 2015 zijn 20-jarig dichterschap. Hij trad al diverse malen op, vaak als dichter in de Tilburgse band Listening Principles (LP). Met LP bracht Beversluis in eigen beheer twee dichtbundels-met-ingebouwde-CD uit: ‘Kijken voorbij hoe de tijd gaat’ (1998) en ‘Week’ (2000).

Een concert van VLEK is een rollercoaster: van melodisch tot weerbarstig, van opzwepend tot verstild, van big band tot heavy metal, van weemoedig melancholisch tot ongegeneerde vrolijkheid.

VLEK staat voor speelplezier, avontuur en improvisatie op het scherpst van de snede: verwacht het onverwachte!

VLEK:
Jeroen Doomernik –  trompet
Hans Sparla – trombone
Edward Capel – saxen
Jacq Palinckx – gitaar
Bart van Dongen – keyboards/synthesizer
Bert Palinckx – contrabas
Pascal Vermeer – drums

en als gast de Tilburgse stadsdichter Martin Beversluis.

Kijk voor meer informatie op de website van Intro In Situ>>

pro-mbooks2 : libris