Interview met Paul Witteman

zaterdag 10 december 2016 13:00
Interview met Paul Witteman
Op zaterdag 10 december wordt Paul Witteman om 13:00 geïnterviewd door Toine Sporken in het kader van Aangenaam Klassiek.

 

Kinderen uit de talentenklas van Alejandro Serena Llinares van het conservatorium zorgen voor een muzikaal intermezzo:

Eline Vandeput (Dwarsfluit)

Bérénice Awouters (Viool)

Na Lavinia Meijer, Iris Hond, Arthur en Lucas Jussen, Isabelle van Keulen en Tijl Beckand heeft Paul Witteman het stokje overgenomen als ambassadeur van Aangenaam Klassiek.

Paul Witteman staat bekend als groot liefhebber van klassieke muziek en heeft dat veelvuldig en op diverse wijzen over het voetlicht gebracht. In het najaar is zijn eigen tv-programma Podium Witteman weer gestart, waarin iedere week bijzondere gasten uit de wereld van de klassieke muziek hun opwachting maken. Daarnaast heeft Witteman een diversiteit aan columns op zijn naam staan, en een aantal boeken over klassieke muziek geschreven.

Toine Sporken brengt cliënten, gasten, muziekliefhebbers en beoefenaars in nauw contact met het professionele muziekleven.


Als geboren verteller en enthousiaste concertbezoeker deelt hij zijn passie voor muziek het liefst met iedereen; als docent, reisorganisator, reisleider, adviseur en musicus. Vanuit zijn grote expertise maakt hij muziek voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.

Dit interview is gratis toegankelijk.

Vragen over dit evenement? Stuur een mailtje: [email protected]

pro-mbooks3 : libris