Meet & Greet Willem Vissers

vrijdag 1 december 2017 16:00
Meet & Greet Willem Vissers

 Vrijdag 1 december is Willem Vissers vanaf 16.00 uur te gast bij Boekhandel Dominicanen. Hij is sportverslaggever van de Volkskrant . Onlangs is van hem het boek ‘Samuel, kroniek van een ongewoon gezin’ verschenen. Het is een verzameling columns uit de krant, plus nieuwe verhalen. Op 2 november was het gezin nog te gast bij DWDD. Zaterdag 25 november verschijnt in de Limburger een groot interview.

U kunt met hem in gesprek gaan en hij wil graag zijn boeken signeren.

Samuel is zestien jaar oud en de middelste van de drie zonen van Willem Vissers en zijn vrouw Bernique. Hij is geboren met het zeldzame Kleefstra-syndroom en is meervoudig gehandicapt. In Samuel schrijft Willem op openhartige, vaak ontroerende en soms ook geestige wijze over het reilen en zeilen binnen zijn gezin, dat vaak draait om de zorg voor Samuel.

Willem Vissers (Echt, 1964) is auteur en sportjournalist. Hij studeerde af aan de Academie voor de Journalistiek en trad als sportjournalist in dienst bij het ANP. Sinds 2015 is hij werkzaam bij de Volkskrant. Ook is hij regelmatig te zien als analyticus bij NOS Studio Voetbal.

pro-mbooks2 : libris