Rik Felderhof en Hans Melissen vertellen over hun nieuwe boek ANWB Reisgids voor levensgenieters

zaterdag 16 december 2017 10:00
Rik  Felderhof en Hans Melissen vertellen over hun nieuwe boek ANWB Reisgids voor levensgenieters

Zaterdag 16 december om 10.00 uur komen Rik  Felderhof en Hans Melissen vertellen over hun nieuwe boek ANWB Reisgids voor levensgenieters

De ANWB Reisgids voor levensgenieters is een complete reisgids voor liefhebbers van het goede leven met een passie voor Frankrijk.

 

 

In dit persoonlijke reisverslag van meer dan 300 pagina’s nemen vrienden Rik Felderhof en Hans Melissen je mee op een trip down memory lane van Maastricht tot St-Tropez.

Tijdens de reis worden herinneringen opgehaald aan hun lange vriendschap, zwerven ze langs verborgen herbergen, ontmoeten ze kleurrijke personen en is het genieten van de heerlijkheden die worden opgediend en ingeschonken. Naast de verhalen staat de gids boordevol praktische tips over bezienswaardigheden, hotels en restaurants onderweg. De reisgids is geïllustreerd met prachtige beelden van de streken en steden onderweg, persoonlijke kiekjes uit het archief en praktische stadskaartjes.

Ga samen met de heren langs de ommuurde gaarden in de Bourgogne, dineer met ze bij de moeders van Lyon en ontdek de ouderwetse charme in Cassis. Samen proef je niet alleen de heerlijkste wijnen in het Château La Coste in Aix-en-Provence, maar geniet je er ook van de bijzondere kunst. Tot slot vleien we ons na een wandeling langs strand en gekleurde huisjes neer met een glaasje op een zonnig terras in St-Tropez.

Kortom: ANWB reisgids voor levensgenieters is een onmisbare reisgezel tijdens je trip naar Zuid-Frankrijk!

Rik Felderhof, ook bekend onder pseudomniem Ravelli', is een Nederlands radio- en televisiepresentator. Met de succesvolle talkshow Villa Felderhof ontving hij in 1998 de Gouden Televizier-Ring.  Sinds 2012 is Felderhof actief als uitgever van boeken. Hier werd o.a. de bestsellertrilogie van Ravelli "De Vliegenvanger" uitgegeven. 

Hans Melissen is in het dagelijks leven scenarioschrijver en regisseur van televisieprogramma’s. Als verwoed wijnverzamelaar en amateurkok, publiceerde hij wijngidsen en bundels met aanstekelijke verhalen voor levensgenieters.

pro-mbooks2 : libris