Dus jij wilt een boek schrijven?

donderdag 16 februari 2017 19:30
Dus jij wilt een boek schrijven?

 

Meer dan een miljoen mensen wil een boek schrijven over hun leven. Maar de meeste lopen stuk op vragen als: waar begin je? Wat is de rode draad? Hoe voorkom je dat je verhaal een ‘en-toen-en-toen-boek’ tjokvol feiten wordt?

 


Misschien heb je al eens een poging ondernomen om een boek te schrijven, maar lukte het niet omdat het je ontbrak aan een goede structuur?

Laat je deze avond verrassen door Brenda van Es die je op een interactieve manier vertelt hoe je de juiste stappen zet. Ze ontwikkelde namelijk de ©ES methodiek – Eerst Structuur – speciaal voor mensen die een boek over hun leven willen schrijven. Het resultaat is verbluffend: levensechte verhalen komen helder en krachtig op papier, ook zonder schrijfervaring. Een must voor elke schrijver in de dop die helder en krachtig zijn boek wil schrijven!

Lezing/ workshop
In deze lezing/workshop legt Brenda uit hoe je begint met je boek, hoe je orde in de chaos schept (en waarom je die chaos nodig hebt), waar de kern van jouw verhaal zit, hoe je begint en welke details je gebruikt zodat je verhaal helder en krachtig op papier komt. Ze gaat deze avond actief met het publiek aan de slag waardoor jij, als je de zaal uitloopt, blaakt van zelfvertrouwen om je boek te schrijven!

Brenda is de jongste levensverhalenexpert die Nederland rijk is. Ze woont het merendeel van het jaar in Spanje en geeft daar schrijfcursussen 'Ik & Mijn verhaal'. Een unieke kans om haar hier in Maastricht te ontmoeten dus!

Deze lezing/ workshop is gratis toegankelijk.

Vragen over dit evenement? Stuur een mailtje: [email protected]

 

pro-mbooks2 : libris